ET LITE LYS I MØRKET

For 2,5 år siden tok jeg et valg i livet, som også var et stort vendepunkt for meg og min familie. Med en helse som var dårlig, og et stort ønske om frihet tidsmessig og økonomisk. Når NAV kommer inn i bildet, samt at man har en alvorlig sykdom. Da ser det mørkt ut. Samtidig har jeg alltid forsøkt å se fremover og fokusere på det lille lyset i mørket. Dette døgnet har jeg tilbrakt med min kjære sponsor. Jeg er så glad for at hun ikke ga meg opp, når jeg ikke svarte henne på meldinger. Haha! Hun så nok potensialet i både meg og businessen, før jeg i det hele tatt gadd å bry meg. Jeg kan ikke akkurat si jeg er sur på henne som purret meg opp og maste på meg den gangen. For nå sitter jeg her 2,5 år etterpå og kan fortelle om opplevelser både i Mexico, Singapore , sør Afrika og andre nye destinasjoner som nå kommer på «løpende bånd». I tillegg så er det den friheten dette her har gitt meg da. Både tidsmessig og økonomisk. Vesla går på SFO en dag i uken, fordi hun bare har lyst. Lillegutt på 4 år får faktisk lov til å være med å bestemme litt når det kommer til når han skal ha fri eller ikke, fra barnehagen. Jeg kan jo ikke si noe annet enn at det er nettopp det jeg har hatt lysten til og muligheten til å få til. Altså denne friheten. Jeg bare bestemte meg for å få det til, og jeg forstod ganske tidlig at hvis man har de visjonene for fremtiden, så kan man ikke bare sitte i sofaen og håpe på at disse mulighetene her detter i hodet på deg. Å få til ting man ønsker i livet er noe jeg synes alle fortjener. Du fortjener å få akkurat det du ønsker. Om ikke du har samme visjoner som meg, så har du helt sikkert andre visjoner som er riktig og viktige for deg. Ta et og et skritt mot dem, og ikke gi opp. Alt for mange mennesker gir opp for raskt idag, og det er veldig synd å tenke på. Noen sitter i stolen sin som 70 åringer og tenker på at de angret på at de ikke grep den og den muligheten.

Noe verdifullt jeg har lært fra å være veldig syk som 18-åring, som jeg også har tatt med meg videre inn i mitt voksne liv, er at man skal virkelig gå for det som føles rett for en, og vi alle fortjener å oppleve at våre drømmer og visjoner blir til en realitet.
Hva som er viktig for deg, er ikke nødvendigvis viktig for meg. Eller omvendt. Det viktige for meg i livet er å kunne oppleve de tingene som jeg drømmer om, men en annen ting er å kunne oppleve flest mulig andre av mennesker rundt meg få sine visjoner til å bli en realitet. 


Kanskje jeg kan få lov til å hjelpe deg til å realisere dine drømmer? Det er en av mine store lidenskaper. Nettopp å hjelpe andre. Er du nysgjerrig er det fint om du tar en titt på nettsiden min, eller sender meg e-post på eva@evatveito.no 

Torsdagsklem fra meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge