Et lite innblikk i tvstuen

Hei dere ! 

Idag fikk jeg lyst til å gi dere et lite innblikk i tvstuen. I tvstuen har vi fått inn et stort speil i shabby chic. Jeg har vært veldig usikker på om det skal få lov til å stå der eller ikke. Det står litt for mye fra veggen synes jeg, også var det veldig shabby. Noe som ikke er helt meg. Men likevel så har jeg begynt å like det noe mer enn tidligere. Dessuten synes jeg muligens at det kan være en fin brytning til resten av interiøret. Vi får se om det får bli, eller om det kanskje må få et strøk maling. 
I sofaen sitter både Lillebror og Vesla å ser på barnetv. Vesla er full av indianermaling fra barnehagen. 
Her ser dere speilet litt nærmere. 
En annen ting som vi sitter å funderer på, er om vi skal lage en liten vegg med eventuelt en skyvedør til denne delen av stuen. Vi har en ganske luftig og stor stue som er delt i tre på en måte, og det liker jeg veldig godt. Men det hadde kanskje også blitt koselig å få skilt stuene av litt. Av og til får jeg en hallfølelse, siden vi har så stor og luftig stue. Vi får se. Vi blir ihvertfall aldri tomme for prosjekter. 
Hva tror dere ? 

16 Comments:

 1. Veeeldig fint! Har lurt på å pusse opp et bombay bord selv, men veit ikkje heilt.. Måtte du pusse det helt ned, eller korleis gjorde du det?:-)

 2. Dere har det såååå fint!!!
  Kikka på de putene i du har i sofaen din idag på Kid, men ble litt usikker.. men når jeg ser dem hos deg nå så tror jeg jaggu jeg må kjøpe dem imorgen 😀

  Ha en herlig kveld, søta!
  Klem Jatte♥

 3. åå nydeligt ^^, ha en fin kveld!

 4. Går det ikke ann å henge det speilet på veggen eller er
  det støtte bak?Ser rå lekkert ut du må ikke male det da:)

  Nydelig stue,og jeg stemmer for vegg som du vet:)

  Natta klem naboen:)

 5. Hei likte sofaen din, kunne tenkt meg en sånn. Hvor har du kjøpt din?

 6. http://www.ebay.com/itm/NEW-Gumdrop-Pacifier-by-Hawaii-Medical-Newborn-Soothie-NIP-/260886754008?pt=Feeding&var=&hash=item3cbe0ff2d8

  Har du sett disse smokkene? 🙂
  Så det var noen som sa at de er veldig gode på barn som ikke tar andre smokker 🙂

 7. får så lyst til å bare krype opp i den sofaen og krølle meg sammen som en ball og bare slappe av! Det rommet der er sååå inbydende og «welcomming»…

 8. Ok men hvilken butikk var det? Er det stof? Jeg har to barn selv en på 4år og en på 1år, hvor er det når ungen søler drikk?

 9. Elsker speilet ditt! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge