Et kjærestedøgn til Oslo

Hei dere !

Mannen og jeg snakket sammen for litt siden, og da fant jeg ut at det virkelig var påtide å finne på noe sammen, uten barna. For det har vi ikke vært flinke til, ihvertfall ikke etter Lillebror kom. Vi har nesten ikke hatt barnevakt til han, og vi har ikke funnet på noe sammen eller reist bort fra barna på et par år. Så jeg tenkte at det nå var på tide å finne på noe uten dem. Så jeg og Mannen får tid sammen som kjærester, kanskje kan sove litt lenge på morgenen og ikke minst bare pleie kjærligheten. Ja, for det er så viktig å pleie forholdet, og ikke glemme hverandre. Det er veldig fort gjort når man har barn, spesielt når det går i ett i de samme rutinene hver eneste dag .

Vi kom fram til å ikke gjøre så utrolig mye ut av det. Vi ville bare finne på noe som ikke krevde så mye planlegging. Så vi fant ut at vi ville ha et døgn i Oslo. At vi reiser fra tidlig morgen på lørdag og kommer hjem igjen på søndagen utover dagen.

Nabovenneneparet fant også ut at de hang seg på, noe som er veldig koselig også. Så vi har planlagt å reise tidlig innover, kikke litt, spise litt lunsj på en kafè, shoppe, og på kvelden ut å spise på restaurant. Bare kose oss, og være kjærester.

Vi har booket rom på Grand hotel, så vi satser på at det er et bra hotell.

Er dere flinke til å reise på kjærestetur ? Anbefaler dere noe vi kan gjøre i Oslo, når vi først er der ? 

8 Comments:

  1. Jeg vil anbefale dere å ta en tur på mathallen, ca 15 min å gå fra hotellet. Samt at da kan man rusle en tur på grunerløkka også. God tur!

  2. Er ikke flink til og ha kjæresteturer, var flinkere før.

    Dere må ta en tur til frognerparken. Der er det fint.

  3. Er så glad for at dere gjør dette:)Vel fortjent..Ja mat hallen
    er nok et godt tips..Kos dere i kveld!!

    Klem på klem naboen

  4. Vi har vært skikkelig dårlig på dette! Men i dag fikk jeg beskjed om å skaffe meg gyldig pass (mitt har gått ut) og holde av bursdagshelgen min fra torsdag til mandag! Han har skaffet barnevakt og billetter og jeg aaaaner ikke hvor jeg skal… 🙂 spennende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge