ET GODE MED LIVET ER Å REISE – MENORCA

Om en liten stund er vi der. På vei hjem fra sør-Afrika kjente jeg stort på lengselen etter barna. En typisk mor har alltid dårlig samvittighet for alt, og denne gangen hadde jeg litt dårlig samvittighet for alt meg og mannen hadde opplevd uten dem. Derfor dristet jeg meg til å bestille tur, mens vi allerede var på vei hjem til barna. Så vi kunne overraske de med denne turen. 

Vi kom hjem, og jeg viste dem bilder. De ble nysgjerrige og glade. Spesielt for det spennende i barnebassenget. Blekksprut i basseng er alltid en slager for barna. Haha! Det blir en uke med all inclusive og sus og dus på Menorca. Jeg skal kombinere den tiden der nede med å leve i nuet, nyte familien til det fulle, slappe av, men samtidig jobbe litt mellom slagene. Jeg tar med meg MacBooken og sørger for å kunne jobbe fra den, selvom jeg er der. Det er virkelig godt, og jeg må være så ærlig å si at det er nettopp den friheten til å kunne jobbe hvor jeg vil, som får meg til å senke skuldrene. Jeg har alltid drømt om den friheten, og nå har jeg endelig fått den.

menorca

Å reise er et gode i livet. Dette året skal vi på mange, mange reiser rundt i verden. Nå har vi allerede startet året med en lang tur i sør-Afrika, så er det snart Menorca, så Hellas, så to andre destinasjoner jeg vil røpe senere. Jeg elsker å reise. Det har jeg alltid gjort. Og jeg kommer til å reise mye mer fremover, for å oppleve nye kulturer og andre destinasjoner. Norge er flott det også, men hallo, det finnes så mye annet ute i denne fantastiske verdenen også. Vi har hele verden foran våre føtter.

Har du også lyst til å reise mer kanskje? I vårt selskap får vi to reiser i året, som vi kvalifiserer oss til. I år er det Hellas og sør-Afrika. Neste år er det Dubai og cruise til Monte Carlo, Barcelona og Roma.

For en drøm!

Send meg e-post hvis du vil vite mer: eva@evatveito.no // nettside: www.evatveito.no

2 Comments:

  1. Det ser helt nydelig ut! Og for en frihetsfølelse det må gi <3 Nyt nyt nyt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge