Et fat fylt med frukt og bær

Hei dere ! 

En dag hjemme med verdens beste Vesla og Lillebror igjen idag. Når været er så fint, så er det bare deilig. Vi fikk gått tur og kost oss ute. Jeg har puslet litt ute, blant annet prøvd meg på å polere den doble ytterdøren vår. Jeg vet ikke helt om jeg kan si meg fornøyd med resultatet, men nå er det ihvertfall gjort. 
I perioder har jeg ordentlig dilla på å skjære opp en hel haug med frukt og bær og lage fruktsalat. Nå er jeg inne i den perioden igjen. Det har nok noe med at det snart er sommer.
 Sommer = friske bær og frisk frukt. 

Det er jo så sunt, friskt og godt. Det finnes ikke stort som overgår friske bær og frukt. Det mener jeg. Vesla ELSKER det, og spiser masse, masse når jeg først lager en fruktsalat. Så hvis dere ønsker at barna skal spise mer frukt, så er det bare å skjære opp og la de forsyne seg når de vil. 
På lørdag satte jeg dette fatet og noen skåler på bordet rundt barnetvtid, og da var det bare å forsyne seg som man ville. Vesla spiser da utrolig mye frukt, og storkoser seg. Man spiser jo mye mer frukt automatisk når det ligger fremme på den måten. 
Sper man litt vaniljekesam på også, så blir det ekstra godt. 

Er dere like glade i fruktsalater som vi er ? 

4 Comments:

  1. Nam nam! Kajsa og er mega glad i frukt og bær 🙂
    blander med musli og melk,i naturell/vanilje yoghurt,salater og fruktspyd 🙂

  2. Nam:) fruktsalat er utrolig godt :)))

  3. Snadder! ja vi er kjempe glad i fruktsalat. synd vi ikke har det oftere hehehe..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge