Et «drømmedøgn» med kjæresten

God kveld dere ! 

For et rent mareritt det er å blogge om dagen. Det tar jo en halv dag å laste opp et bilde, og nå har jeg vel lastet opp bilder i cirka to dager for å si det slik. Endelig har jeg oppe noen bilder jeg kan bruke, så da får jeg blogge mens jeg har mulighet.

Vi har jo vært på kjærestetur til Oslo i helga, og det var bare så utrolig koselig. Vi hadde med oss et vennenabopar også.

IMG_2640

Vi startet med å kjøre innover ganske tidlig, slik at vi kom fra til lunsjtid. Det første vi gjorde var å finne et koselig lunsjsted, før vi tok en runde rundt i byen. IMG_2649Det var så fantastisk, for jeg har leeeenge ønsket meg en ny veske fra Louis Vuitton. Så med verdens snilleste ektemann tilstede, fikk jeg lov til å velge meg ut en julegave fra nettopp denne butikken. Jeg hadde allerede sett for meg EN bestemt veske før jeg reiste, og jammen endte jeg opp med den også, etter å ha prøvd tusen forskjellige. Hihi! Livet er herlig!IMG_2658Vi sov på Grand hotel, et veldig sentralt hotell. IMG_2659..og ja.. det ble visstnok noe shopping. Herlig ! IMG_2670Min kjekke og snille, snille mann. IMG_2665

Og her er jeg, klar for å ta en runde i Oslo med middag og litt annet på kvelden.

Det var veldig uvant å ikke ha barn å tenke på , sove så lenge man ville, og bare ta en laaaang, fantastisk hotellfrokost på morgenen.

Barna hadde det også gått veldig bra med. Vi var ikke så bekymret for Vesla, men for Lillebror som kan være litt utfordrende med mye, blant annet når det gjelder søvn. Men begge to hadde sovet, spist og oppført seg nokså eksemplarisk. Hva er det med svigers sine magiske hender da ? Uansett, så var det lettende å høre at de slapp våkennatt og at de slapp å rive av seg håret. Haha!

Jeg har dog fått mersmak på slike kjæresteturer, og tror vi rett og slett må bli enda flinkere til å prioritere sånt. Det tror jeg dessuten flere bør bli. Som jeg har nevnt tidligere, så trenger man ikke å reise langt eller lenge. Så lenge man får være sammen, og får en liten pause fra hverdagen, så er det veldig, veldig sunt for parforholdet, psyken, og familielivet generelt. Man får på en måte ny energi og fullere batterier når man er tilbake til barna.

Det er rart med det, men det er dog så sant.

Så dere, jeg OPPFORDRER dere til å få med dere kjæresten på en tur. Hva med en tur i julegave ? Dette anbefales på det sterkeste til alle kjærestepar. 

 

4 Comments:

 1. Så koseligt med kjæreste tur, vi er ikke flinke till det alltså, men borde klart!!

  Så ser jag du fick dig något riktigt FLOTT på turen. Gleder mig att se 😀

  Goda Klemmer till dig
  //Sessan

 2. Der ser du alt gikk bra med barna:)Dette kan dere gjøre igjen snart:)

  Nydelige bilder fra en tur som så helt perfekt ut:)

  Vi stor koser oss på våre kjæreste turer…En blir et nytt menneske etterpå å det er ikke tull:)

  Nyt dagen!!

  Klem naboen:)

 3. Åh så deilig det så ut med en sånn tur! Vi drømmer mye om å ta sånne turer, men ender sjeldent opp med å gjøre det desverre! Men nå har vi fått tur til London i julegave av min mor i mars, så da skal vi kose oss masse! 🙂

 4. Det å komme seg ut av huset gjør alle og enhver godt av og til, om man har barn eller ikke.
  De fleste av oss luller seg inn i et eller anna mønster som ikke er så enkelt å bryte når man går hjemme.

  Godt dere nøt helgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge