ESHOES.NO

//sponset

Hei dere! 

Hvor ble det av snøen ? Før vi la oss var det en hvit verden utenfor vinduene, når vi stod opp første januar , så var all snøen borte. Jeg kjente vårfølelsen kom med en gang, og jeg kunne trekke på meg gummistøvlene.

Jeg har nylig blitt anbefalt en ny nettbutikk, med fokus på sko. Så jeg har vært å tittet der inne, for å finne noe nytt. Ilse Jacobsen har noen fine gummistøvler, og på eshoes.no finner du mange forskjellige modeller. Det er vel de beste gummistøvlene jeg noen gang har hatt. De er gode å gå med, de er passe varme og de ser fine ut. Det aller viktigste er vel at de også holder tett.

Skjermbilde 2015-01-05 kl. 19.21.32ilsejacobsen

Her er to ulike typer Ilse Jacobsen støvler. Jeg synes begge er fine, på hver sin måte. De til høyre er jo en type alle har, som folk aldri blir lei av. De til venstre er litt renere i stilen, og er fine på en annen måte.

Du finner Ilse Jacobsen støvlene HER. Mange av de er også på salg nå.

Jeg titter litt på sommersko også, siden vi skal til Singapore i april. Jeg har lenge hatt lyst på Birkenstock sandaler, og nå er flere av modellene på salg, med 30% i avslag. Du finner Birkenstock HER.

birkenstock

Så lyst på nye sko ? Ta en titt på eshoes. I tillegg finner du massevis av sko på salg nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge