Er du fornøyd med barnehagen ?

God kveld ! 

Idag har jeg vært på foreldresamtale i barnehagen for første gang. Tidligere så har ikke det vært noe behov, for da gikk Vesla i den barnehagen som jeg jobber i.  Derfor var det ekstra spennende å reise på foreldresamtalen idag, for å høre hvordan de i barnehagen mener det går. 
Jeg synes det var kjempe interessant å høre om hvordan de synes Vesla fungerer i gruppa i barnehagen, hvordan de synes hun leker og ellers. De skrøt masse, og syntes det gikk veldig bra i barnehagen. Hun er en rolig jente som også er veldig bestemt. Hun er veldig flink språklig, kommer med historier som har skjedd utenfor barnehagen og er en tankefull liten pike. De var også forbauset over hennes evne til å leke for seg selv, selv om hun var i barnehagen. Hun var flink til å leke alene og med andre, og veldig fantasifull. Slike ting varmer et mammahjerte å høre. 
Å skryte sitt eget barn opp i skyene er vi foreldre flinke til å gjøre, og noe som selvfølgelig er helt og holdent lov synes jeg. Men når man hører andre også gjøre det gir det også en veldig god følelse. Det må man bare innrømme. 
Jeg er utrolig fornøyd med barnehagen Vesla går i, og føler selv det ikke kunne vært bedre. De er flinke til å se ethvert barn og behovene, de er utrolig flinke til å ta seg tid til å forklare og snakke sammen, også er de dyktige på å komme seg ut i naturen og undre over ting som foregår der. Det er selvfølgelig mye annet som er bra, og jeg kunne godt ha ramset ned en hel liste. 
Dessverre hører jeg ofte om foreldre som ikke er helt fornøyde med barnehagen barnet deres går i. Noen ganger synes jeg det virker som om foreldre klager bare for å klage. Det er veldig synd. Barnehageansatte trenger også ros for det de gjør, for de tar seg faktisk av barna våre store deler av dagen og uken. Men på en annen side er det viktig at foreldrene er fornøyde med barnehagen, for det er jo tross alt der vi leverer våre gullklumper. 

Nå lurer jeg på om du er fornøyd med barnehagen til ditt / dine barn ? 

8 Comments:

 1. Åh,så gøy 🙂 Jeg gråter av stolthet hver foreldresamtale,bare gode ord hver gang heldigvis. Jeg er suuuper fornøyd med bhg til Kajsa,og gruer meg faktisk til hun er ferdig der til sommeren og skal på skolen. . . Så fine bilder av vesla,stor jente nå 🙂

  • Hihi! 🙂 JA, så rart at hun skal begynne på skolen. Når et barn går fra barnehage til skolen så blir de jo faktisk STORE! Vesla begynner å bli stor nå hun også.. Gøy, men skummelt 🙂

 2. Jeg er veldig fornøyd 🙂 De er utrolig flinke der altså, ped.leder på avdelingen der Benjamin går er også stor tlhenger av tilknytnings-omsorg, noe som gjør at jeg vet at der blir hvert enkelt barn sett og hørt. Jeg er veldig trygg på at han har gode dager der. Jeg håper virkelig at veslemor får plass der til høsten 🙂

  Og så er jeg helt enig, det er utrolig godt når andre skryter av barna. Man vet det jo fra før, men at andre er enig er veldig koselig 😉

  • Det er så godt å høre når foreldre er fornøyde med barnehagen. Men det burde vel være stor sjans for at veslemor får plass der når hun har broren sin der ?

  • Siden hun ble født 22 september rakk vi ikke den «1 september-fristen», men håper virkelig hun får komme inn siden bror er der. Jeg tror at mye av det å være fornøyd med barnehagen og ansatte der ligger hos foreldre.
   Jeg gikk inn i barnehagen med et ønske om ofte å god kommunikasjon, å det jobber vi hele tiden med. Det er viktig for meg siden han er der et minimun av 5 timer om dagen.

 3. Kjekt å få skryt 😀
  Vi er veldig fornøyd med barnehagen.. Har hatt våre episoder, men når vi har tatt det opp, har det ikkje skjedd igjen !:):)

  SV: Off 🙁 Tenker masse på deg ! Hold motet oppe, sjøl om det er vanskelig ! Håper ikkje du går over tiden..
  Å ja, eg er sjeleglad eg har en dato <3

 4. Skjønner det er stas å få skryt! Gleder meg til vi skal på sånn samtale. Vi er i hvertfall superfornøyd med bhg Mathias går i. Alle som jobber der er kjempesøte og det er en liten og koselig barnehage. Veldig glad for at vi ventet ekstra lenge for å få plass der. I tillegg ligger bhg to minutter unna i gangavstand 🙂

 5. Jeg er kjempe fornøyd med barnehagen!! En privat barnehage med splitter nye lokaler, fantastisk flinke og kompetente ansatte (alle har yrkesbakgrunn og ene er tilogmed utdanna sjukepleier :p). 5 sanserom, gymsal, ansatte er jevnlig på kurs for enten oppfriskning eller videreutdanning 🙂 De har også pedagogiske leker verdt flere hundre tusen 🙂 Helt herlig å se hvordan barna blomstrer og stortrives 🙂

  Gruer meg til vi skal flytte og frøkna må bytte barnehage 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge