ER DU EN 10% EKSTRA PERSON ?

Hei du ! 

Har du hørt om det å være en 10% ekstra person ? Altså, du er ikke som gjennomsnittet, men du er 10% ekstra. Med det så mener jeg at du ofte kan gi 10% ekstra til personer fordi du har lyst. Det betyr så utrolig, utrolig mye for den personen, men for deg så utgjør det ikke mer enn å gi 10% ekstra enn normalt av deg selv. Så hva mener jeg egentlig med det ?

Jeg merker ganske raskt hvem som genuint ønsker meg hell og lykke, hvem som helt klart ønsker meg godt og unner meg den suksessen jeg er så takknemlig og glad for å få oppleve. Jeg merker raskt hvem som er mine ekte venner, og hvem som er ekte mennesker rundt meg. Jeg elsker ekte mennesker, og jeg er så glad i mennesker som ikke lar misunnelse og jantelov overskygge deres hverdag. Jeg synes virkelig synd på de, for de lever dessverre i et mørkt og trist hull. Livet blir tragisk, fordi de graver seg ned i sine egne mørke sinn.

Det koster så lite å være glad på andres vegne, og det betyr så mye. Åpner du opp øynene dine, forstår og kan glede deg over andres glede har du forstått mye. Åpner du opp øynene dine for de menneskene rundt deg som er ekte, og som virkelig har et godt hjerte, og gir 10% av deg selv til de, så vil det gi deg ekstra mye tilbake også.

Så igjen, hva betyr egentlig 10% ?

Nei, det betyr at man kan gjøre så lite som å gi noen komplimenter uten at de venter det, eller at man plutselig kan dukke opp på døren til en syk venninne med et blad og litt frukt fordi du vil gi noe tilbake. Det koster så lite som å spørre noen som du ikke har snakket med på lenge, om hvordan det går, eller bare vise at du er genuint glad på vegne av noen andre fordi de opplever noe godt i livet. Det føles godt, fordi du bryr deg. Det føles ekstra godt, fordi det betyr mye for den andre personen igjen. Det koster svært lite å bry seg om andre, og alle mennesker liker å vite at noen bryr seg.

goodpeople

Jeg har i mange år vært en 10% ekstra person, og det er noe jeg for alltid kommer til å være. Er vi mange der ute som tenker likt ?

 megeva

Noen tirsdagstanker fra meg.

Ha en strålende dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge