Er det ikke ironisk ?

Så typisk! 

Når jeg først legger ut et innlegg om at det går så bra for meg om dagen, så går det rett vest. Neida, det er ikke så ille. Men nå kjenner jeg for første gang på veldig, veldig lenge at formen er litt mer skrantende enn ellers. Det er ingen god følelse. Veien fra topp og ned i grøfta er ganske lang nå kjenner jeg. Det vil si at det vil være ekstra tøft å være nede i grøfta, hvis jeg først havner der nede. Jeg er vel litt sånn midt i mellom, akkurat nå.

IMG_1649

IMG_1654Heldigvis har jeg hatt vett nok til å ringe legen ganske raskt. Noe jeg ofte kan være litt treg med. Så da er det bare for meg å kjøre ned raskest mulig, og få tatt noen prøver. Så tar vi det derfra.

Så ikveld er det bare å få lagt seg ned i sofaen, med det tjukkeste pleddet jeg har, og stearinlys tent rundt meg, og bare koble hjernen godt av.

Det er jo et litt grått og trist høstvær ute idag, og da er det bare ekstra deilig med stearinlys og sofakos. Eller hva ?

Uansett, så blir det veldig tidlig kvelden på meg ikveld kjenner jeg, så dere får ha en riktig fin onsdagskveld videre.

Dere hører fra meg!

2 Comments:

 1. Nei,så leit å høre at formen har dalt:/ Du som var så sprudlende og i topp form.
  Håper dette går raskt over for deg. Masse lykke til 🙂
  Ta vare på deg selv! Klem

 2. Huff,dette var ikke noe greit å høre.Føler med deg,og håper det kun det er noe forbigående,og ikke ulven som har våknet ((((
  Sender over en trøsteklem.
  Stå på jenta mi <3
  Bjørg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge