En uplanlagt bloggpause

Hei hei! 

På tide å gi fra seg en lyd kanskje ? Jeg tok meg en uplanlagt pause fra bloggen, når påsken kom. Deretter har det bare blitt vanskeligere og vanskeligere å returnere. Jeg prøver å returnere litt forsiktig, så får vi se om bloggegløden dukker opp igjen. Noe jeg absolutt håper. 

En liten oppdatering; 
påsken har gått i familiekos, grilling, aking, turer, sosialisering med naboer, familie, venner, harrytur og god mat. 
Ellers er jeg igang igjen med «prosjekt ny mamma». Er det flere der ute ? Har hatt en stor utskeielse, siden vi ble syke før påsken, og siden det var fri og påske. Nå er jeg frisk igjen, og påsken er over.
 Så det betyr hard trening og strengt kosthold, før sommeren kommer. Jeg er motivert på nytt igjen, og er klar for endringer. 
Så er det slik at kabelen til kameraet mitt har gått i stykker. Jeg hadde mange bilder å vise dere. Lillebror har mest sannsynlig tygd den i stykker, i og med at han har en kjærlighet for ledninger. 
Vel vel, jeg får ta meg en tur å kjøpe en ny i løpet av dagen muligens. 
Om jeg ikke finner en ny kabel, får dere nøye dere med mobilbilder enn så lenge. Jeg er også aktiv på Instagram, der finner dere meg som » divamammacom». 
Håper dere også har hatt en fin påske !

6 Comments:

 1. Alle trenger en pause iblant)
  Godt å ha deg tilbake snuppa:)

  Klem naboen:)

 2. Velkommen tilbake og god påske til dere og! 🙂

  Jeg selv har hatt en lang blogg pause, men nå har skrivelysten kommet tilbake, så nå er vi og tilbake på bloggen! 🙂 Jeg håper dere har hatt en fin påske og øsnker deg og din familie en fortsatt flott vårdag! 😀

 3. Trening og kosthold her i gården også ja. Vil ned 20 kg til sommeren og enda 20-30 kg etter det.

 4. Har savnet innlegg fra deg <3

 5. Hei, jeg liker bloggen din, men får inntrykk at den er et ork/ tiltak for deg (og det skjønner jeg virkelig, for jeg har selv to små barn og hendene er fulle)derfor må jeg bare spørre, hvorfor fortsetter du? Bare av ren nyskjerrighet, jeg har flere ganger vurdert å lage en blogg selv, men hadde nok aldri klart å sette meg ned så ofte å skrive, og dele så mye av detaljene av livet til barna mine til folk jeg ikke kjenner.
  Du har forresten noen utrolig skjønne barn, og virker som en veldig god mamma!

  • Heihei! Så koselig at du liker bloggen min. Tusen takk! 🙂 Nei, bloggen min er langt ifra et ork, og jeg har skrevet mange ganger at jeg synes det er utrolig moro. Det er min hobby å blogge. Men av og til mister man bloggegløden, det gjør vi alle mann. Kanskje mange ikke skriver om det, men det gjør jeg. Det er ihvertfall ikke meningen å gi et inntrykk av at det er et ork, eller et tiltak, for det er ikke sant. Grunnen til at det blir noen pauser av og til er nettopp for at jeg ikke har lyst til å skrive, bare for å skrive. Jeg skriver fordi jeg har lyst. De dagene jeg ikke har lyst, lar jeg være. Det er jo derfor jeg blogger, fordi jeg synes det er gøy å skrive, og fordi jeg har lyst 🙂 Så når jeg har tid og lyst, prioriterer jeg nettopp det å blogge. Det tar jo endel tid å blogge, men jeg tar det etter hva jeg får tid og har ork til 🙂
   Hadde jeg ikke orket, hadde jeg lagt ned bloggen for lengst 🙂

   Tusen takk for så fine ord 🙂

   Ha en fin dag! 🙂 Klem !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge