En Twilightbaby

God kveld dere ! 

Ikveld skal mor i huset på Twilightkino. Gleder meg veldig til å ha en date med Edward og alle de andre vampyrene. Elsker virkelig den endeløse kjærligheten mellom Edward og Bella. Jeg fikk øynene opp for Twilight ganske sent, og ganske tilfeldig. Nummer to gikk på NRK en sen kveld, og jeg endte opp med å bli dratt helt inn i filmen. Da var det gjort. Jeg måtte få tak i nummer en, tre og se fireren. Jeg leste også alle bøkene på null komma niks. Alt dette foregikk når Lillebror var i magen. I den ene boken og filmen «breaking dawn part 2», så er jo Bella gravid. Og på den tiden var jeg også det. Det var litt morsomt, for jeg levde meg så inn i karakteren at jeg tilslutt begynte å innbille meg at jeg gikk med en vampyrbaby i magen. Haha ! 
Her har du vampyrbabyen vår. Han har ligget og kost seg i sofaen nå. Jeg tok av han alle klær utenom bleia, og pakket han inn i det mykeste teppet vi har. Det var nydelig for han. Han ble helt doven i blikket. 
Men når mamma tar frem kameraet, blir blikket annerledes. Han skal med all sin makt få tak i det «beltet» jeg har på kameraet. 
Nå er det legging av barn, før jeg skal stelle meg og reise på kino. Gleder meg ! 
Har dere fått sett på Twilight breaking dawn part 2 ? 

9 Comments:

 1. Hahah twillightbaby ja!! 🙂 Søtt 😛

  Har FAKTISK ikke sett filmene og tør nesten ikke si det høyt.. For det er vist et must?? 😛

 2. Heeerlig lillebror!!
  Elsker den serien,og jeg er forelsket <3
  Skal se den i kveld,og greier knapt å tenke på annet 😉

 3. Hei!
  Jeg oppdaget også Twilight serien ganske seint. Jeg begynte med å lese bøkene og så filmene etterpå. Gleder meg til å se den siste men det blir sikkert ikke før den kommer på dvd… 🙁
  Var den bra?

 4. Så den på fredag:) Syns det er litt trist at det var siste… Jeg gikk forresten gravid med Emma i magen da jeg leste om Bella som var gravid, hehe. Fine bøker. Oj, tiden har gått fort. Lurer på om jeg snart må lese de på nytt jeg… Ble fanget jeg også- Første filmen har jeg sikkert sett 10 ganger:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge