EN, TO , TRE – TUSEN TING

Noen ganger føler jeg meg så utrolig overveldet. Og når jeg blir overveldet blir jeg stum. Det er mye som har skjedd den siste tiden, og vi har til og med vært i sør-Afrika i selveste Johannesburg. På turen skjedde det så ekstremt mye, ekstremt mye positivt. Det var en fantastisk tur, med mange inntrykk, ufattelig mange følelser og to tusen nye tanker som ble produsert i hodet mitt. Jeg hadde mange tanker om hva jeg skulle blogge om, og at jeg skulle blogge mange innlegg. Så skjer det at jeg blir så vanvittig overveldet , at jeg ikke klarer å få ut et eneste ord om det. Har dere noen gang kjent på den følelsen? Eller er det bare jeg som er slik?


Sør-Afrika leverte mer enn hva vi kunne forestille oss. Vi fikk med oss historien, kontrasten mellom fattig og rik, og vi fikk også oppleve naturen på det nærmeste. En tur man aldri kommer til å glemme, en tur hvor følelsene gikk helt bananas. Jeg opplever en stor takknemlighetsfølelse etter turen. Jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte å takke, eller hvem. Det jeg vet er at det føles godt, godt å kunne være i dette trygge og solide selskapet. Et gavmildt selskap som gir til sine forhandlere fordi de har gjort en god jobb. Som gir penger og hjelp til de som ikke har det like bra, og som har en så høy moral og kvalitet at det er ingenting som kan rikke det.

Jeg opplevde å få min andre sjekk på scenen. Det er et tillegg til de 12 utbetalingene man får i måneden ( vi får månedlig utbetaling hver eneste måned). Det føltes helt surrealistisk å motta den. Samtidig var ikke nettopp summen det aller største, men det å ha klart det. I tillegg må jeg si at det aller, aller største var å oppleve noen i teamet få sin egen sjekk. At man vet at jobben man gjør fungerer, og at man kan være med på reisen til flere i teamet, bidra, hjelpe og støtte opp for at de skal klare det samme betyr veldig mye for meg.Menneskene i sør-Afrika var ekstremt hyggelige. De kunne plutselig komme bort til deg og gi deg komplimenter helt ute av det blå. Maten var helt vanvittig god, og jeg har ikke tort å veie meg siden vi dro. Hoho!

Vi var der i ti dager uten barna, og jeg må si det var mer enn lenge nok. Uvant å være så lenge borte fra barna, og det blir nok en stund til neste gang. Samtidig skjedde det så mye der nede, at vi ikke hadde tid til å rekke å savne dem så ofte som jeg trodde vi kom til å gjøre. Det var uansett en helt utrolig følelse å se dem igjen, og få klemmer og kyss fra dem når vi først var hjemme. Dessuten har alle godt av å være litt borte fra barna, og kjenne på savnet. Da blir man en enda bedre mamma når man er tilbake med fulladete batterier.

Jeg kunne skrevet så mye mer om denne turen, men dette er iallefall en liten start. En drøm jeg alltid har hatt er å reise mest mulig, og nå har jeg endelig fått sjans til å realisere denne drømmen. Jeg er så vanvittig takknemlig for det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge