En smakebit av årets julekort

Hei dere ! 

Jeg er bare en liten tur innom for å hilse på. Full rulle i heimen, og idag har vi endelig fått tatt julekortbilder og bestilt dem. Jeg er litt sent ute, men fikk heldigvis tatt noen i hui og hast tidligere idag. Etter det var det bare å sende avgårde Vesla i bursdagsselskap hos naboen, og så kom jeg en liten tur etterpå for kaffe, kake og skravling. 
Akkurat nå er Vesla sendt bort til foreldrene mine. Hun ville overnatte hos de i natt, og det synes jo foreldrene mine er utrolig stas. Så da har vi Lillebror her hjemme. 
Årets julekortbilder får dere ikke se enda, men her er en liten smakebit  :
Det er ikke disse bildene vi skal bruke. De vi skal bruke får dere se etterhvert, som jeg får sendt ut kortene. 
Det var ikke så lett å ta bilder av begge barna, men det ble ihvertfall brukbare bilder. Nå har jeg bestilt julekort, og jeg håper virkelig de kommer før julaften. Sånn er det å være sent ute. Men bedre sent enn aldri, mener nå jeg. 
Akkurat nå skal jeg ordne litt her i huset, før stearinlys tennes, og dagens middagskos skal lages. Vi skal nemlig ha ostesufflè idag. Noe jeg aldri har laget før. Det blir spennende å se hvordan det går. 
Ha en fin lørdag dere ! 

4 Comments:

 1. Herlige bilder;)

  Her blir det ikke julekort i år,har sendt i alle år som barna har
  Vært til,men dropper det i år.

  Håper du fikk tak i form;)

  Ha en fin kveld!

  Klem Linda

 2. Så nydelig, vi brukte også en gammel kjelke til årets julekort!

  Klem

 3. Vakre barna::)) Men du, hva slags adventstaker/stjerner har du i vinduet? Klem Elin

 4. Så fine bilder!:) Vi har ikke rukket å lage julekort i år,men det blir neste år:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge