En smakebit av årets julekort

Hei dere ! 

Jeg er bare en liten tur innom for å hilse på. Full rulle i heimen, og idag har vi endelig fått tatt julekortbilder og bestilt dem. Jeg er litt sent ute, men fikk heldigvis tatt noen i hui og hast tidligere idag. Etter det var det bare å sende avgårde Vesla i bursdagsselskap hos naboen, og så kom jeg en liten tur etterpå for kaffe, kake og skravling. 
Akkurat nå er Vesla sendt bort til foreldrene mine. Hun ville overnatte hos de i natt, og det synes jo foreldrene mine er utrolig stas. Så da har vi Lillebror her hjemme. 
Årets julekortbilder får dere ikke se enda, men her er en liten smakebit  :
Det var ikke så lett å ta bilder av begge barna, men det ble ihvertfall brukbare bilder. Nå har jeg bestilt julekort, og jeg håper virkelig de kommer før julaften. Sånn er det å være sent ute. Men bedre sent enn aldri, mener nå jeg. 
Akkurat nå skal jeg ordne litt her i huset, før stearinlys tennes, og dagens middagskos skal lages. Vi skal nemlig ha ostesufflè idag. Noe jeg aldri har laget før. Det blir spennende å se hvordan det går. 
Ha en fin lørdag dere ! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge