En smak av sommer

For en nydelig dag! Jeg blir i så godt humør av sol og varme. Når det er sol ute, så er ingenting bedre. Gradestokken viser 23 grader, og til og med vinden er god og varm. Ikke dårlig! Vesla og jeg har nytet dagen, siden vi da har fridag idag. Vi har vært i sentrum og løpt rundt, lekt på lekeplassen og kost oss med kjeks og frukt. Vi møtte en venninne av meg og datteren. Datteren går så godt overens med Vesla, så alt har egentlig bare vært fryd og gammen. Etter en lekerunde og trillerunde, tok vi oss en deilig lunsj ved bryggen ved vannet. Det kunne ikke blitt bedre.
 Jeg elsker sjømat, så derfor ble det en nydelig pastasalat med reker og blåskjell. Sjømat er så godt, og noe helt annet enn tunge potetmiddager. Man føler seg så mye mer vel etterpå, og blir ikke et dovendyr som bare vil sove. 
Jeg håper virkelig været blir værende, men kjenner jeg tendensene rett, så forsvinner nok varmen i løpet av uken. 

One Comment:

  1. mmm den så kjempegod ut!! Har også vært kjempefysen på sjømat hele uken. Det kommer når sola kommer=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge