EN SALAT TRENGER ALDRI Å VÆRE KJEDELIG

Av og til er det slik at jeg kan spise, spise og spise uten å bli mett. Da er det slik at jeg føler at jeg ikke får tilfredstilt ganen. Jeg føler at jeg trenger noe mer, og noe mer smakfullt. Da er det bare å finne fram lime, koriander, thailandsk soyasaus, chilli og sjarlottløk som hovedingredienser. Så er det bare å mikse og trikse litt i bollen .

IMG_4482Denne er en smaksbombe uten like. Den er salt , syrlig og frisk. Helt nydelig for min gane. I Thailand blir denne versjonen av salat kalt for «yam», som betyr mix. Med litt ris ved siden av så blir det her et fantastisk og ikke minst fullverdig måltid.

Så en salat behøver rett og slett ikke å være kjedelig. Finn inspirasjon fra andre land, prøv deg frem med ferske urter, og kos deg! Jeg blir ihvertfall aldri lei av salat. Det kan jeg spise å kose meg med i det uendelige!

Idag drar jeg utover til Festfabrikken for en titt. Gleder meg!

Ha en fin dag dere ! 

 

6 Comments:

  1. Denne så utrolig god ut! 😀

  2. Jeg elsker mat fra andre land og kulturer. Hadde ei venninne fra Tyrkia på barneskolen, og hjemme hos henne har jeg gjennom oppveksten spist de mest fantastiske middager. Namme!

  3. Nam nam! Det så virlkelig digg ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge