EN PERFEKT START PÅ DAGEN

 

God dag!

Morgenstund har gull i munn, eller ikke. Jeg kan innrømme at morgener er helt forferdelige for meg. Det er den aller verste tiden på døgnet igrunn. Jeg sover stort sett dårlig på nettene, men heldigvis bedre nå enn tidligere. I tillegg stivner kroppen ganske greit på morgenen , jeg føler meg trøtt og elendig. Heldigvis er det slik at ting har blitt lettere og bedre ,etter jeg begynte på argi+, og det er jeg så takknemlig for.

Vi tilrettelagt så godt vi kan for at morgenene skal bli lette som mulig for meg. Jeg har ikke et tidspress i forhold til jobb, siden jeg jobber hjemmefra. Det eneste er at Vesla skal rekke skolen og Lillebror skal rekke barnehagen innen fornuftig tid når han først skal dit. Mannen reiser avgårde veldig tidlig, når han skal på jobb, så det er ikke hver morgen han kan hjelpe til.

IMG_4273

 

Det at jeg kan ligge å slumre litt, før jeg står opp er alfa omega for meg. I tillegg tillater jeg meg å legge meg nedpå på formiddagen hvis jeg er altfor trøtt. At jeg slipper å presse meg for å reise på jobb, og tilbringe nesten hele dagen der, er helt fantastisk for meg, med mine problemer.

Kvelden før, legger jeg alt av klær og yttertøy klart til barna, slik at vi slipper å bruke tid på det. Klær til meg ligger også klart. I tillegg er det mye bedre med god tid, enn at man stresser, kjefter og blir helt utenfor. Jeg takler stress og dårlig tid veldig dårlig, så jeg er sikker på at mye kan bli sagt som en ikke mener under disse stressende stundene. Derfor er det lurt å unngå de så langt det lar seg gjøre.

Mine faste rutiner er å lage frokost til barna, så hiver jeg i meg en shake og kosttilskudd. Så er det å få barna avgårde, og jeg kan sette meg ned i sofaen og drikke kaffe. Deretter er det bare å finne frem macbooken , og sette seg ned for å jobbe effektivt.

Er det mørkt ute, tenner jeg noen lys og nyter stillheten.

Det gir meg den beste starten på dagen..

One Comment:

  1. Huff, synd at du skal ha så mye plager om morgen. :/ Men godt at du likevel kan jobbe, og være fleksibel 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge