En perfekt påske

Hei dere ! 

Endelig er kameraet igang igjen. Gubben måtte innom Elkjøp idag for å kjøpe ny kabel. Så får jeg prøve å holde den langt unna Lillebror. For han har en tendens til å ødelegge og tygge i stykker mye, ja faktisk det meste han kommer over. Hihi!
Jeg tenkte jeg måtte vise dere litt av den flotte påsken vi har hatt i år. For et perfekt vær! Det var rett og slett nydelig. Vi har vært mye ute, og det er jo ikke rart når solen har vært oppe og varmet hver eneste dag. La det bare fortsette.
Vi er jo så heldige, som har så mange fine turområder i nærheten av her vi bor. Noen minutters gange, så har vi et stort jorde med masse masse snø. Perfekt ake og skiområde. 

Meg og Lillebror med mine fine kusiner fra Bergen, som jeg er så glad i.

Vi har grillet masse i påska. Dette var nydelig turmat etter noen heftige aketurer.
 Det er så godt med mat ute. En dag grillet vi faktisk rett utenfor huset her, og samlet noen nabobarn med pølser og kos. Vi har bare hatt det så deilig! 
Lillebror var bare heltøff med de solbrillene der. Han var ikke akkurat så veldig blid når han hadde de på. De var utrolig irriterende, ifølge han selv. Men vi fikk avledet han, slik at han tilslutt glemte at han hadde de på.
Lillebror er egentlig ikke så veldig glad i å være på tur. Det har nok noe med at han enda ikke går, og at han også må ha på seg så mye med klær. Så han er stort sett mutt og alvorlig når vi er ute på tur. Men jeg satser på og tror at det vil komme seg. 
Nå har jeg mye å blogge om. Det er mange innlegg som venter på meg dessverre, men den støyten får jeg bare ta. Etter å ha vært syk, har det bare vært helt nydelig med ferie og kos med familien. Da ble bloggen nedprioritert. Men nå er jeg tilbake dere, og jeg håper også at dere er tilbake hos meg.

Hva har dere gjort i påsken ?

4 Comments:

 1. Så koselige påskebilder! Ser ut som dere har hatt en fantastiks påske.
  Vi koste oss på fjellet med skiturer og hyttekos.

  Veldig koselig blogg du har!
  Øsnker deg en fin helg.

 2. Herlige bilder <3
  Må si minstemann vokser ja – blitt stor.
  Ser ut som dere har hatt en utrolig flott påkse, fint vær og bare kos.

  Klem 🙂

 3. Takk takk:-) ja, nå begynner lillebror å bli stor. Han er fortsatt liten for alderen , men det hjelper seg heldigvis! Klem tilbake!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge