EN ØVELSE

Det finnes så mange småting som man gleder seg over i livet. De små gledene trenger ikke å koste noe, og som oftest er de helt gratis. Slik som minstemann som lå i sengen vår igår kveld, på min plass og sov. Jeg ble overrasket over at han lå der og ikke i sengen sin, men så koselig det var å se han sove fredfullt på plassen min. Han hadde varmet opp plassen til mamman sin rett og slett. Det er de små gledene som betyr noe.


Det finnes så mange småting, og noen ganger kan man ignorere dem, eller glemme å legge merke til dem. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er flink til å legge merke til de små tingene i hverdagen alltid, men nå den siste perioden prøver jeg å senke skuldrene, observere og ta inn de små gledene. Jeg har funnet ut man ikke kan lete etter materielle ting, for å finne lykke. Man kan ikke hige etter noe nytt hele tiden, for å bli gladere. Det eneste det handler om er deg selv. Er du ikke lykkelig, må du gå inn i deg selv og se de små tingene i hverdagen som gjør deg glad. Altså, å finne lykken i deg selv.

Imorgen er det meldt knallvær med full sol. Solen er en ting som gjør meg glad. Den er gratis, den bare kommer og den er endel av de små tingene i hverdagen som er med på å gjøre deg lykkelig. Jeg gleder meg til en solfylt dag imorgen.


Er du flink til å legge merke til de små hverdagsgledene? Klarer du å gå inn i deg selv og finne lykken i hjertet ditt? Det er nok en øvelse som må til ganske ofte, men øvelse gjør mester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge