En ny hverdag

Hei dere ! 

Hjelpes, imorgen er det starten på en ny hverdag for oss. Jeg begynner å jobbe igjen, etter en god stund borte. Jeg har gledet meg og gruet meg. Akkurat nå er jeg bare veldig spent! Mannen skal over på pappapermisjon nå, så Lillebror blir hjemme enda litt til. Men om noen måneder starter også Lillebror i barnehagen.

Det kommer til å bli veldig uvant å ikke ha Lillebror hengende på seg en hel dag som tidligere, men det er vel kanskje på tide å klippe navlestrengen ? Haha!

Jeg ser for meg at dette blir et nytt og spennende halvår med nye rutiner. Hvor aktiv jeg kommer til å være her på bloggen vet jeg ikke, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Jeg lover! I tillegg til jobb tenker jeg nå å starte på et ordentlig treningssenter, og få litt hjelp. Som dere vet har jeg siden januar/februar begynt med en ny måte å leve på, nemlig ved å spise sunt og trene godt. Det tror jeg absolutt har hjulpet på sykdommen, siden jeg nå ikke er så dårlig som tidligere. Mye har skjedd, for å si det slik! En annen ting er at jeg klarte å gå ned 10 kilo før ferien, og så kom ferien. Jeg fortsatte å trene, men trente ikke like ofte, og gikk over til et normalt kosthold med masse kos og god drikke. Så gikk jeg på vekta her om dagen, og hadde gått opp 2 kilo igjen. Hjelpes!! Men men.. Ikke no krise! Av og til må man bare leve, kose seg og nyte dagene som de er , med god mat, sosialt og masse kos. Jeg har allerede startet å gjøre om på kostholdet igjen, og har gått ned 1 kilo av de 2 jeg la på meg. Så jeg er på god vei. I tillegg til dette er målet å stramme opp og gå ned mer. Med god hjelp, og ganske så sterk viljestyrke så skal jeg nok klare det.

doit

Uansett, så føler jeg at jeg går inn i en ny epoke. Jobben kaller, trening betyr mye for meg, mannen og barna betyr selvfølgelig alt. Jeg satser på og håper helsen vil holde seg så bra som den har gjort den siste tiden.

Dette var litt kveldstanker fra meg, uten sammenheng.

Ha en god natt dere !

4 Comments:

 1. Du er flink og dette klarer du.Blir godt når du først kommer inn i alle
  nye rutiner….Kommer til å savne ditt blide vesen i morgenkåpe her ute;)

  Sitter på verandaen å venter på smilet ditt når du kommer hjem fra jobb:)

  Lykke til i morgo:)

  Klem naboen

 2. Ha en herlig dag tilnbake på jobb 🙂
  Og du er sååå innmari flink altså!! 10 kg er big deal 😀
  Trenger litt motivasjon etter mange uker uten trening nå selv,haff…

 3. Oii spennede tider nå! 🙂 Lykke til. Jeg er helt sikker på at du «nailer» alt sammen flott som bare det =)

 4. Så tøff du er som får deg PT)))))))Det må jeg si)))))
  Jeg har og kost meg i sommer,men tror ikke …eller vil ikke tro jeg har lagt på meg hehe)))) har heller prøvd å legge godsakene til helga selv om vi har grillet masse god mat ))))Cola er fortsatt bannlyst for meg,prøver å holde meg så mye unna sukker jeg kan,men har spist litt sjokolade )))
  Var hos legen her om dagen ,og blodsukkeret var nå greit ,og var ikke lenger i faresonen for diabetes.))))
  Gøy når man får det resultatet etter å ha gått ned alle kiloene og kuttet ut sukkeret)))))men selvfølgelig spiser jeg kaker i selskap.Det kan jeg ikke holde meg unna))))
  Lykke til med PT skal bli gøy å høre åssen det blir))))

  Så nå begynner du å jobbe,Det går sikkert så greit atte selv om du kommer til å være dødssliten de første ukene)))))
  Vi har vært mest hjemme i sommer.Har hatt mye besøk av ungene med sine familier.Gøy det når de kommer hjem,og når de små spør om de ikke kan sove her.Da klarer ikke jeg å si nei)))))
  Kristian og bestefar skal sove i lastebilen i natt..det er to senger i den (seng og køye) Han var stuvill så gøy han syntes det var.Det er det gøyeste han vet å være med han på jobb i lastebilen,og kjøre traktor med den andre bestefaren )))) men tror nok de kommer inn igjen.Han er nokså pysete av seg så kanskje det blir for skummelt for han,men han får prøve på hans sine premisser))))
  Lykke til i din nye tilværelse))))
  Bjørg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge