En morgen hos oss

God dag ! 

Full fart i heimen fra morgenen av. En uredd gutt, som skal utforske hver eneste centimeter i huset, og en pratesyk jente med mer energi enn en hel barnehageavdeling. 

Lillebror har forsåvidt vært snill inatt. Han var noe våken, men sovnet heldigvis ganske raskt. Det var værre med hu mor da. Når han sovnet, ble jeg lys våken. Så lå ganske lenge før jeg fikk sove igjen. Er det ikke typisk ? 
Lillebror i den fineste heldressen fra H&M. Kom tilfeldigvis over den, og måtte bare kjøpe den. Elsker heldresser til små barn, og helst uten hette. Det at den har stjerner på er jo en stor bonus, for som dere vet så er jeg fortsatt veldig glad i stjerner. Dessuten er den så god, myk og varm. 
Vesla er hjemme fra barnehagen idag. Hun har fått litt ekstra juleferie, så hun begynner ikke før neste uke. Nå som Vesla har vært så lenge hjemme, tror jeg hun har glemt hvor moro hun synes det er i barnehagen. I følge henne så vil hun gi bort barnehageplassen sin til en venninne her i nabolaget. Det sa hun ihvertfall idag til morgenen. Vel vel, når hun først kommer seg til barnehagen neste uke, så vet jeg at hun helst ikke vil hjem når vi skal hente henne. Sånn er det alltid. Hun elsker å være der.
Men det er nok godt å være hjemme også. Ta det litt med ro, og leke med Lillebror og kose litt med mamma. Så da skal hun selvfølgelig få lov til det. 
Idag har Vesla spurt opptil flere ganger om vi ikke kan bake litt, så mulig vi skal det når Lillebror ligger å sover. 
Håper dere koser også dere idag. 
Ha en fin torsdag.

2 Comments:

  1. Søte barn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge