En lykkelig babyboble

Hei dere!

Livet er fortsatt hektisk her i huset. Jeg ammer stort sett hele tiden, og går rundt i min lille, trøtte boble.

Men vet dere hva? Til tross for at det er en trøtt boble, så er det en veldig lykkelig en.

Lillebror har blitt noe mer robust nå. Fra å være en liten fuglunge med nesten ikke noe fett på kroppen, har han nå blitt hva jeg kan kalle en ordentlig baby. Bollekinnene begynner å titte frem og valker blir mer synlige.

Han har vært så bitte, bitteliten og veldig tynn. Men heldigvis har han fått en matlyst like stor som pappan sin, som gjør at han legger på seg utrolig godt.

Her i huset tar vi det fortsatt veldig med ro. Jeg nyter hvert eneste sekund med vår lille baby. Vi sover, vi koser, jeg bærer, mater, bader, triller og bare nyter. Jeg skulle bare ønske tiden gikk litt saktere.

Det er helt fantastisk å ha Lillebror i hus. Han, Vesla og Gubben gjør virkelig livet mitt komplett ( klisjè, men sant)!

– Blogget fra min Iphone

12 Comments:

  1. Ahhh så nyyydelig han er!! Gratulerer så mye med prinsen!! Jeg er litt sent ute, men bedre sent enn aldri ikke sant ;o) Ønsker deg og din herlige familie fortsatt nydelige påskedager! Klem fra meg

  2. Du er jammen heldig, så kos med babyer 🙂 Savner babytiden.. men tiden går så altfor fort :/

  3. Åhh NYT babyboblen – hverdagen kommer raskt nok igjen! Jeg tror aldri jeg har vært så lykkelig som jeg var da lilleprinsen min ble storebror, da var lykken komplett da! :o) Så jeg kjenner absolutt igjen det du skriver!

    • Ja, det er akkurat slik jeg føler det. Hehe. Nå har liksom alle biter av puslespillet kommet på plass føles det litt ut som 🙂 Og det er en ubeskrivelig god følelse.

  4. Awww han er så vakker 🙂 de er så deilige når de har litt å ta i :)) kos deg masse!

  5. Ah, så fin han er. Nydelig bebisen. Vi må bare nyte for alt det er verdt! Ha en fin påske!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge