En liten sniktitt oppi fødebagen

Hei hei ! 

Imorgen er jeg allerede 36 uker på vei. Tenk på det!
 Jeg har begynt å ense fødebagen en liten tanke nå, og har begynt å pakke litt ned i den. Det er jo et lite håp om at han kommer før termin, men jeg tør ikke håpe for mye. Jeg synes egentlig det er helt merkelig å pakke fødebagen igjen, for det føles ut som om det er første gangen jeg gjør det. Jeg husker ikke og har ingen anelse om hva jeg skal ha med, for jeg er av den typen som alltid har med meg alt for mye. Nå prøver jeg å være fornuftig, å ikke ta med meg for mye. Dessuten bor vi ikke langt fra sykehuset om det skulle være noe jeg skulle trenge. 
Sist lå jeg på sykehuset i tre dager, siden melken ikke kom. Jeg håper at jeg denne gangen slipper å ligge der så lenge. 
En begynnelse og sniktitt
To bodyer.  En langermet og en kortermet.
Hårføner er virkelig et must.
To bomullsbukser til Lillebror.
En pysjamas og en sparkebukse.
Tøfler og en lue.
Hentesettet.
Et teppe av 100% myk bambus. Fantastiske egenskaper i det, som jeg elsker.
Vurderer å ha med denne dressen, men vurderer også å skaffe en kjørepose til bilsetet. Hører det er så lettvint og kjekt.
Jeg er langt ifra ferdig, og skal blant annet finne frem en tynnere lue han kan bruke inne om det skulle være nødvendig. Jeg har kun pakket hårføneren til meg selv, og jeg må helt klart ha med meg noe mer enn bare det. 
Jeg har funnet frem og gått til innkjøp av noen ammebher og behagelig undertøy. 
Disse anbefales sterkt å ta med i fødebagen.
 Utrolig behagelige, og jeg ble helt forelsket i de når jeg fødte Vesla. Hipstere eller boxere fra Pierre Robert anbefales på det sterkeste.
Jeg tenkte jeg skulle gå til innkjøp av en god ammesalve. Det står mellom Lansinoh eller den salven fra Lykkelig som liten. Lansinoh inneholder ren lanolin, og jeg har absolutt god erfaring med det. Lykkelig som Liten sin inneholder sheasmør, ringblomstolje, bivoks og jojobaolje. Så de har kanskje noen ulike egenskaper, i og med at de inneholder så forskjellige ting. Mulig jeg ender opp med begge to. Begge to fra Bleieboden.no
Mother-Ease har noen ammeinnlegg av bambus. Og siden jeg er så fan av bambus og egenskapene, har jeg veldig lyst å gå til anskaffelse av disse fra Bleieboden.no .
Det her var en liten sniktitt i fødebagen. 
Jeg får prøve å gjøre den ferdig innen neste uke er omme. Veldig kjekt å ha den klar, for jeg tar ikke sjansen på at Gubben skal pakke den.
Har du noen tips til hva jeg kan ta med ?

8 Comments:

 1. Jeg lå i fødsel i uke 36+5 og nektet å ta med meg fødebaggen, da jeg trodde jeg ikke hadde rier:P Fikk heldigvis svigermor til å hente den da.. Jeg pakket veldig mye, men siden vi endte opp med å bli sendt til et sykehus i overkant av to timer fra oss og ble der i nesten fem uker på grunn av at Elanor fikk hjernehinnebetennelse mm. var jeg glad for at jeg hadde pakket så jeg klarte meg mer enn tre dager! Bedre med for mye enn for lite, man vet jo aldri:) Lipsyl ville jeg hatt med! Jeg hadde det og fikk bruk for den flere ganger under fødselen, blir fort tørr på leppene på sykehus og når en i tillegg jobber så hardt og puster mye er det deilig å ha på lipsyl. Hadde også med poweraid. Veldig godt å ta en sup av det inni mellom strevet:) Lykke til! (Har bestemt meg for å aldri ha flere barn, men husker at spenningen var veldig gøy så hvem vet..)

 2. SV: hehe ja, er nesten helt umulig å bestemme seg. Det er kjempe gøy å handle klær. sko ønske dem hadde hatt nyfødt også ^^,

  Å nydelig stellebag! ^^, ser ut som du har det meste/viktigste med deg 🙂

 3. Det ser ikke ut som om han mangler noe nei )))så mye fint tøy.
  Anbefaler at du tar med ei ull lue)))Det måtte Vilde bruke,men ho var så bitte liten.

  Bjørg.

 4. Å herre 😀 Vi er jammen rett rundt hjørnet vi søta 😀 GLEDER MEG SÅNN 😀

 5. Så spennende å begynne å pakke bagen, da blir det liksom enda litt nærmere 🙂
  Ta en titt her fra jeg pakket min bag, tror vel jeg fikk bruk for nesten alt 🙂 hehe http://jannicke-hverdagslykke.blogspot.com/2011/09/den-bermte-bagen.html
  Og så kan det være lurt å ta med tynne luer til å ha inne, vesla hadde litt startvansker så vi var litt på intensiven å slikt så hun måtte ligge med lue i over et døgn for å ikke bli for lav i kropstempratur.

 6. Har ikke prøvd noen av ammesalvene, men ren ringblomstolje, og det funka superbra. Ellers har jeg prøvd et par andre produkter fra Lykkelig som Liten, og vært veldig fornøyd. Jeg unna meg ny god shampo, balsam og kur, kanskje ikke et must, men i alle fall digg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge