En liste over grønne gode nettbutikker

Nå har jeg lagd en egen kolonne for «Grønne gode nettbutikker».
 Der er det foreløbig ikke så mange nettbutikker på, men det er rett og slett fordi jeg kun har oppført nettbutikker jeg har egne positive erfaringer med. Det vil si at jeg kan gå god for at nettbutikkene er profesjonelle, har god service og ikke minst gode produkter.

Dette er i hovedsak nettbutikker som selger miljøvennlige, naturlige og økologiske produkter for damer, mødre, gravide, fedre, barn og babyer. Jeg kommer til å oppdatere listen min litt etter litt.
Litt informasjon om nettbutikkene: 
Bleieboden : Det er en nettbutikk som inneholder veldig mye. Alt fra tøybleier, til pleieprodukter for barn, babyer og voksne. De yter en fantastisk service som virkelig blir satt pris på av kundene. De har en superrask levering, og ofte kan man regne med å få varen i postkassen dagen etter bestilling.
Charlottes urtekosmetikk : I denne nettbutikken selges det pleieprodukter for barn og babyer og skjønnhets- og pleieprodukter for voksne. Dette er håndlagde, norskproduserte og naturlige produkter basert på viltvoksende og økologiske urter. Veldig gode produkter av god kvalitet. 
Ecoloco:  Dette er en svensk nettbutikk, som selger barne- og babyklær av økologisk bomull. De har ofte veldig gode tilbud og man kan også finne rabattkuponger på nettet. Husk at man i tillegg til alt dette sparer cirka 20% på valutaen. De er veldig behjelpelige hvis det skulle være noe, og sender deg raskt varene du har bestilt. 
LevLogisk : Dette er en nettbutikk som fokuserer på grønne og miljøvennlige produkter. Her finner man blant annet tøybleier, stelleprodukter til barnet ditt, pleie- eller skjønnhetsprodukter til deg selv, og soyalys av 100% økologisk plantevoks. Sally som er damen bak denne nettbutikken er superhyggelig, sympatisk og serviceinnstilt. Her får man produktene raskt etter bestilling. 
 Tre Bjørner : Tre Bjørner er en nettbutikk som har fokus på klær av økologisk bomull. Dette er fine kvalitesplagg til babyer og barn. De tilbyr også stelleprodukter og pleieprodukter som er miljøvennlige. 
Vil du være med på listen? 
Send meg en epost på : evasiren@gmail.com 
Bildene er hentet fra Weheartit.

One Comment:

  1. Fantastisk bra med en så fin liste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge