En helg uten Vesla

Hei dere ! 
Blå himmel, sol og det er lørdag. Vel, det er ikke like varmt som det har vært tidligere, 
for da har det vært varmt ganske tidlig på formiddagen. Her i huset er vi bare tre for øyeblikket. Vesla har reist på sin første ordentlige overnatting til Svigers på bygda i vest-Telemark. Jeg syntes det var kjempe tungt å «la henne gå» i går , men jeg visste jo at Vesla kom til å storkose seg med bestemor og bestefar. 
Vesla hadde lyst, og var veldig entusiastisk når hun skulle pakke klær. Det er første gangen hun har vist at hun har hatt lyst til  å sove borte, og da måtte vi bare hive oss på muligheten. 
Jeg savner Vesla kjempe mye faktisk, og gleder meg masse til hun kommer hjem igjen. Men når hun først ikke er hjemme får jeg kose meg ekstra med Lillebror, og fokusere 100% på han. 
Lillebror har hatt to netter etter hverandre hvor det virker som om han har hatt utrolig vondt i magen. Han har gråti til han har slitt seg selv helt ut, og det har vært hjerteskjærende å høre på. Nå skal jeg forsøke å kutte ut alt av melkeprodukter å se om det blir bedre. Lillebror er egentlig en bedagelig og rolig kar, så det har vært veldig uvant å høre han gråte slik. Vi får håpe det raskt blir bedre. 
Nå skal jeg stelle meg, og forsøke å få endel ut av dagen. Idag skal vi ha sushi til middag, og det gleder jeg meg masse til. I love sushi ! 

Ha en fin lørdag så lenge ! 

13 Comments:

 1. Ikke lett å gi slipp bestandig nei.
  Men dem har såå godt av å være borte fra hjemmet 🙂 Hvertfall nå som hun må dele oppmerksomheten med lillebror.
  Nyt hvert sekund alene med lillegutt 🙂
  Helt sikker på at storesøster storkoser seg!
  Klem

  • Ja, du har helt rett!! Vi har ringt flere ganger bare for å høre hvordan det går, og hun er ikke interessert i å snakke med oss en gang. Jeg er sikker på at hun storkoser seg, og nå som hun får all oppmerksomhet alene er hun nok veldig fornøyd. Vi har nok godt av å savne hverandre litt også.

 2. Wow du sendte henne helt opp dit ja,trodde du ville prøve dine foreldre først:)Dette går nok kjempe bra..Alle sammen har godt av det:)

  Kos deg med lillebror og sushi og gubben da self:)

  Nydelige barn:)

  Klem Linda:)

  • Ja, jeg gjorde det! Hun ville ikke sove hos foreldrene mine, men bare i Lårdal sa hun. Hehe.. Vi har godt av det alle sammen ja. Det er sikkert bare første gangen det er uvant.

 3. Så bra at hun har besteforeldre hun kan sove hos.Jeg er ikke i tvil at hun har det helt ,helt topp )))Hvem som koser seg mest ,ja det er vanskelig å si hihi.Blir god og varm i hjertet når barna har det godt og trygt ,og blir elsket ))))
  Så nå må du bare slappe av og kose deg.Du vet jo hun har det greit og er i trygge hender )))))
  Får virkelig håpe minsten blir bedre i magen.Stakkars liten..og deg.
  Så du skal ha sushi du ))))vet ikke hva menyen blir her,men har lyst til å ha en romantisk aften her i kveld så jeg får vel dra ut for å kjøpe noe,Vin er i hus))))

  Ha en flott helg.
  Bjørg.

 4. Så bra at hun ville sove borte.. Hun kommer nok til å storkose seg skal du se :):)
  Håper dere koser dere masse med lillebror og sushi idag. Han er helt nydelig, og
  veldig lik vesla synes jeg 🙂 Superskjønne er de begge to :):)

  Nyt lørdagen i fineværet kjære deg.. Så utrolig fint tøy barna dine har forresten :):)
  Klemmer fra Eloise

 5. Så like de er! Og nydelige klær lillebror har på seg, herlig med hvitt! Ha en fin helg med kvalitetstid med minsten.

 6. Er så spent på hva du gir en sånn liten krabat når du skal kutte melkeprodukter,trodde alle så småe drakk det,er det noen slags naturprodukrer du gir han da?:)Det er sikkert en storesøster som er stolt av seg selv,og koser seg stort hos besteforeldrene 🙂

  • Hei du ! Joda, han skal fortsatt få melk. Jeg ammer, så alt jeg spiser og drikker kommer i melken han får. Noen barn kan reagere på melken fra sin mor, hvis moren spiser / drikker melkeprodukter. De kan få vondt i magen av det, og kolikksmerter. Derfor tenkte jeg å kutte ut alt av melkeprodukter eller det meste, for å se om han blir bedre av det 🙂

 7. Ikke bare bare nei, men både store og små har vel godt av det noen ganger…
  Så nydelige barna dine/deres er 🙂
  Kos dere masse i kveld!

  Klem 🙂

 8. Vi hadde sushi i går 😉

  Uff nei det er ikke bestandig moro å la de dra på overnatting, men dere har veldig godt av det alle sammen 🙂
  Stakkars lillebror da 🙁 har du forsøkt minifom til han?

  nydelig dress han har på seg der forresten!

  • Minifom har jeg ikke lyst å bruke før det blir kolikk. Det er ikke anbefalt, og jeg har hørt det kan være hormonforstyrrende for gutter. Vi brukte det på Vesla når hun hadde kolikk, men synes heller ikke det hjalp noe særlig :-/

 9. HVOR er den fine dressen fra? Den var nydelig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge