EN FANTASTISK TID I MØTE

Kroppen min bare elsker at det blir varmere i vært, og ikke minst humøret. Nabolaget bare blomstrer med barn som er ute og ikke minst voksne med kaffekoppen i hånda, og et smil om munnen. Vi bor på verdens beste plass.

Det er så deilig ute om dagen, og jeg bare kjenner at denne kroppen her er ferdig med alt som heter vinter. Jeg er et sommermenneske til tusen. Så jeg håper virkelig ikke det kommer mer snø nå, men man kan jo aldri vite, vi er jo trossalt bare i begynnelsen av april.

IMG_4691

 

IMG_4685

 

IMG_4687

 

Jeg merker det så godt på humøret til barna også. De blir så glade, sprudler, og bare elsker det å være ute å leke i solen. Dessuten leker de så fint sammen ute også. Jeg opplever mindre krangling og knuffing når vi er ute enn inne, og jeg er ganske sikker på at det er flere som opplever det samme. Så her er vi ute i mange, mange timer hvis været tilsier det. Deilig!

Vi går en så spennende tid i møte nå, og jeg har mange , mange tanker og mange, mange drømmer. Snart er det sommer, så høst og da skal jo faktisk Vesla begynne på skolen også. Hva skjer med min lille prinsesse med smokk ? Haha! Den er borte for lenge siden altså, men de barna bare vokser ifra oss føles det ut som noen ganger. Uansett, så synes jeg vi er flinke til  å bare nyte tiden med våre små. Istedenfor å stresse fra plass til aktivitet og videre. Ikke at det er noe galt med det altså, men det er bare så utrolig viktig å stoppe tiden litt, og bare være sammen og kose seg. Det har jeg jo skrevet så mye om her på bloggen.

Senere ikveld skal jeg ut å skravle litt med fine jenter, så jeg må vel prøve å få gjort meg litt klar nå. Det er viktig det også.

Håper dere har en fin mandag ! 

One Comment:

  1. Hei:) Vi fulgte hverandre på blogg.no for noen år tilbake! Ville bare si at jeg så vidt har begynt å blogge så smått igjen, blant annet om drømmebryllupet vårt som skal stå i Italia til sommeren, samt annet hverdagslige, fashionable ting! Stikk gjerne innom!:)
    Gamle bloggen var Katy.blogg.no
    Nye er: http://www.lifebykaty.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge