EN DAG PÅ SLOTTET

Hei dere! 

Jeg er tilbake etter et døgn i Gøteborg. Noen effektive timer på møte på slottet igår, sammen med visepresidenter og president i Forever. For oss som er i dette selskapet er det ganske stort. Så jeg følte meg ekstremt heldig som fikk muligheten til å bli med på dette. Vi fikk mye informasjon , og det er ingen tvil om at det er mye vi har å glede oss til i fremtiden. Vi har planer om å vokse oss mye større, eller nærmere bestemt doble businessen vår. Jeg kan ikke noe for det, men jeg synes jobben jeg har er så fantastisk spennende.

På slottet i Mølndal pleier det å arrangeres årlige sommerfester som alle forhandlere er hjertelig velkomne til. Det kjøres også ulike konkurranser eller kvalifiseringer som gjør at du kan få denne helgen gratis, med lommepenger og hotell. Det er en morsom måte å jobbe på. Her handler det ikke kun om penger, men også opplevelser. Jeg digger de opplevelsene jeg får være med på. Man kan helt sikkert si at arbeidsdagene mine er varierte, og jeg er nok et menneske som trenger variasjon på flere plan. Utfordringer tar jeg med et smil, og det har jeg alltid gjort. Utfordringer gjør livet spennende, og så får du virkelig utviklet deg som person, menneske men mest av alt som mamma. Jeg vet at takket være all den erfaringen jeg får her, så har jeg mye spennende å lære bort til mine barn. 

Det er noe av det aller beste med det her. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge