EN CHANELDRØM I OPPFYLLELSE

Okei folkens… Jeg er tilbake på bloggen.

Akkurat nå sitter jeg på hotellet på Marina Bay sands. Et femstjerner overdådig, vakkert hotell i Singapore. Det er så mye som har foregått her, og jeg er helt målløs av alt jeg får opplevd. Jeg må jo rett og slett si at jeg blir overøst med luksus fra ende til annen. Alt er timet og tilrettelagt for vårt beste, og ja, det finnes ingen ord for hva jeg føler akkurat nå.

Jeg har så mye jeg vil fortelle dere, så jeg har hatt problemer nå med å sile ut og velge hva jeg vil fortelle dere aller først. Så okei, vi starter med min drøm. Jeg har siden jeg var 15/16 år drømt om en Chanel veske. Nemlig Chanel timeless classic med gull på , i jumbosize. Jeg har alltid hatt den i hodet, og i drømmene mine, og jeg har egentlig alltid tenkt at jeg aldri kommer til å ha råd til den, hvis det ikke skjer et mirakel. Eventuelt at vi vinner i lotto. Lottoen ga jeg opp, og jeg har heller funnet verdens beste jobb. I tillegg har jeg jobbet hardt for å være der jeg er i dag. Så jeg og Sondre fant ut at vi slo på stortromma igår, og oppfylte denne drømmen NÅ. Siden hotellet har et senter med kun eksklusive butikker ved siden av seg, var det bare å ta noen rulletrapper og gå noen skritt før vi var på Chanelbutikken. Jeg fikk høre noen rykter om at Chanel timeless classic var utsolgt i hele Singapore, og ikke ville komme tilbake før om en uke. Men den hadde akkurat kommet inn igår, når jeg var i butikken. Jeg følte det var et tegn.

Etter mye om og men, og diskutering meg og mannen i mellom, fant vi ut at vi slo til. Prisen ? Nei, den er hemmelig! Det jeg kan si er at jeg endelig kan unne meg denne, etter hard jobbing i Forever. Å huke av denne drømmen på listen er så ubeskrivelig rått, og akkurat nå føles alt svevende i hodet mitt.

DSC02378

 

DSC02375

 

I tillegg har jeg mottatt min første sjekk i Forever. En ekstra månedsutbetaling, noe som er helt rått og fantastisk. Jeg kommer til å vise dere mer senere, for akkurat nå føler jeg meg rett og slett målløs av alle opplevelsene her nede.

Jeg svever ihvertfall på en rosa sky akkurat nå. JEG ER SÅ HELDIG!!!!!!!!!!!

2 Comments:

  1. Gratulerer så mye.. Den der så ikke helt gratis ut akkurat.. hehe.. Selv drømmer jeg om Louis Vuitton vesker, flere av dem faktisk.. Men det er for øyeblikket bare en drøm..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge