ELSK PÅ NORSK SOMMER

Mens jeg sitter her å jobber, har barna rigget seg til med lekevogner, dukker, bamser, tepper, og plukket rips i hagen. Solen står høyt oppe på himmelen, og det er ekte norsk, deilig sommer. Jeg kjenner jeg er veldig glad i norsk sommer. Jeg har da rigget meg til her med macbooken, kamera og solbriller. Her sitter jeg og jobber å koser meg. Som jeg har nevnt mange ganger før, så er det verdens beste jobb jeg har.

DSC01307

DSC01306Vi er i Lårdal hos Svigers og slapper av idag. Det er altfor lenge siden vi har vært her, og det er ekstra godt å være her om sommeren. Etter å ha vært nesten en måned i Thailand , kjenner jeg at jeg setter ekstra pris på norsk sommer. Den er så vakker og ikke minst så behagelig. Ikke for varm, ikke for kald, bare perfekt og frisk. Det var ikke vondt i Thailand heller, men jeg kjente på slutten at jeg var mer enn klar for å komme hjem til norsk temperatur.

Idag blir vi her oppe i Lårdal , til utpå ettermiddagen. Så bærer det hjem igjen til hverdagen. Noe som heller ikke er vondt.

Håper dere også koser dere like mye som meg!

 

2 Comments:

  1. Hei, innom for å ønske deg en fin sommerdag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge