EBAYTIPS: NY EVIGHETSKALENDER

Ja, nå har jeg vel blitt «som alle andre». Man følger ofte trender, om man vil eller ikke. Nå er jo det minimalistiske veldig in igjen, samt kombinasjonen av svart og hvitt. Jeg kjenner jeg er litt der om dagen, rent, ryddig og noe minimalistisk. IMG_4270

 

IMG_4269_2

 

Så for en stund siden kom jeg over en utrolig stilig evighetskalender på Ebay. Synes den er akkurat hva jeg beskriver over. Ryddig, ren og minimalistisk. På Ebay finner man så mye, egentlig alt, og det til en rimelig pris.

Har du lyst på samme evighetskalender som meg ? Du finner den HER. 

One Comment:

  1. Anita @ Landlig livsstil

    Den var veldig flott og enkel. 🙂
    Men kjenner jeg meg selv rett hadde den nok stått lenge på samme tall da jeg hadde glemt å snu den :-p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge