eat pray love

Hei dere !

Da har barna vært i barnehagen og tatt bilder, og jeg har fått handlet inn mat for hele uken. Kjekt å holde seg til å handle mat en gang i uken hvis man klarer det, for da sparer man endel turer til butikken (ikke minst), og sparer endel penger. Å handle mat er igrunn ekstremt kjedelig, men det er nødvendig. Heldigvis slapp jeg å ha med barna på det idag, siden de skulle i barnehagen og ta bilder likevel.

DSC00002

 

DSC00005

 

DSC00024

 

Jeg er et bustehode om dagen, og føler meg skikkelig fæl på håret. Jeg venter på at min faste frisør skal ha tid til å fikse det og gi det en liten makeover. Men jeg får enn så lenge gjøre det beste ut av det.

Idag reiser jeg nok en tur til foreldrene mine med barna. Mannen har noen ting han skal gjøre der, så han drar dit etter jobb. Jeg krysser fingrene for at mamma lager noe god thaimat til oss. Hihi! Det gjør hun alltid, så der er jeg ganske bortskjemt. Verdens meste mamma!

Ellers skal vi bare slappe av og kose oss denne helgen ( ja , helger er hellige). Jeg skal blant annet ut å feire en god venninne som bor i USA imorgen. Hun har bursdag, og er i Norge. Så jeg GLEEEEDER meg til å se henne igjen, og ikke minst skravle hull i hodet på henne og hun på meg. Haha!

Nå har jeg også bestemt meg for å bli flinkere til å blogge. Jeg føler jeg har blitt ekstremt dårlig på det i det siste , men jeg har problemer med å vite hva dere ønsker å lese om. Jeg synes livet mitt kanskje kan virke kjedelig utenifra, så hva er det liksom jeg kan skrive om ?

Jeg skal ihvertfall prøve å bli flinkere, så får jeg se hvor godt mottatt det blir. Så med andre ord så håper jeg på mer kommentarer og respons fra dere også.

Ha en fortreffelig fredag!

6 Comments:

  1. Har lest bloggen din i lang tid,følger deg daglig! Ingen ung mor,men bestemor til to små gutter:) Bare fortsett og skriv som du gjør,super blogg!

  2. Jeg gleder meg til å lese om hageprosjektet ditt. Ellers kunne tenkt meg mer om trening og oppskrifter

  3. Jeg er utrolig glad i bloggen din og er selvsagt fast leser! 🙂 Jeg liker å lese om interiør og hverdagen din best. Synes du er så flink til alt! 🙂

    Ønsker deg en kjempefin helg!! 🙂

    • Hei! Så utrolig fin og ikke minst motiverende kommentar. Det er en av de største grunnene for at jeg blogger, fordi slike kommentarer gjør dagene mine såååååååå BRA! Takk <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge