DU REDDET MEG

Så heiv jeg meg på et tog og skal være noen dager i Oslo. Et fokusområde jeg har fremover når det kommer til businessen, tiltross for at hele Norge og verden er hjertlig velkomne i teamet. Det er utrolig å tenke på hvordan denne businessen har reddet meg flere ganger. Først og fremst reddet den meg , som Eva. Fra lite mestringsfølelse til mye. Fra dårlig selvbilde til bra. Fra lite selvtillit til bedre. Så ble jeg syk, eller lettere sagt fikk et tilbakefall av min kroniske sykdom lupus. Jeg slapp å sykemelde meg, jeg sørget heller for å få en rekordmåned i businessen. Det holdt meg oppe, og det holdt meg sterk – så det gjorde at jeg kom meg på bena mye kjappere enn jeg tidligere har gjort. 


Så skjedde det noe som langt ifra var planlagt i livet. Noe som jeg aldri hadde drømt om, men likevel skjedde. Jeg stod plutselig på egne ben. Likevel fikk jeg mulighet til å ta noen roligere måneder, hente meg inn igjen, finne balansen i livet mitt igjen, og ikke minst kjøpe meg et flott hus , sentralt og herlig. Jeg solgte den nyeste bilen min, men likevel har jeg fortsatt en forholdsvis ny og bra bil. Jeg klarer alt, hvis jeg må.

Jeg har et kjemperinstinkt i meg, og jeg har erfart i livet at jeg aldri må gi opp. Om forferdelige ting skjer, så hjelper det ikke å legge seg ned og «dø». Du må kjempe! 

Jeg er et menneske med et stort hjelpeinstinkt i meg, og jeg ønsker av hele mitt hjerte at flere skal få oppleve det samme som jeg. Altså, at de kan huke av oppnådde mål i livet, fordi de ikke ga opp, men jobbet for det. Det handler om å ha rette mentale innstillingen og det handler om å hoppe i det. Det handler også om å være ydmyk og lærevillig, samtidig som du tar action. Det er kanskje mange der ute som ikke forstår «greia» mi. Noen velger å bli leger for å hjelpe mennesker medisinsk, andre ønsker å bli psykologer for å hjelpe mennesker psykisk. Jeg ønsket faktisk begge deler en gang i tiden, men jeg hadde også en gründerspire i meg. Samtidig har jeg ikke ro i «ræva» som det heter så godt på grenlands-dialekta, så jeg trenger utfordringer som passer meg og jeg må ha mange baller i luften for å føle meg til nytte. Derfor er den hverdagen jeg nå har formet selv, den perfekte hverdagen for Eva. 


Jeg tror på mennesker, og jeg tror på det å hjelpe andre til å tro på seg selv. Jeg har alltid innerst inne trodd på meg selv, men jeg visste ikke hvor jeg skulle starte. Nå har jeg endelig svaret , men det tok tid før jeg endelig tok avgjørelsen og forstod det hele. Men du…  takk for at du reddet meg! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge