Divamamma’s kotelettpanne

Dette trenger du : 
En paprika 
Sopp, så mye du liker
Koteletter
Creme Fraiche
Melk 
Tilbehør : 
Ris
Slik gjør du : 
Del opp paprika i biter og del opp soppen i fire. 
Stekes til du ser det er passe gjennomstekt. 
Ta det deretter i en egen skål. 
 Krydre kotelettene med salt og pepper (jeg bruker et kjempe godt økologisk urtesalt) , eller hvordan du liker dem før du tar de i panna. Stekes på middels høy varme til de er passe gjennomstekte.
NB! Aldri bruk for høy varme, da de blir veldig seige av det.
Deretter klæsjer jeg i litt over en halv boks med creme fraiche, og sper det ut med melk. Jeg lar det putre sammen med kotelettene for å få mest mulig kraft og smak i det. 
Når det har putret litt krydrer jeg med godt krydder. 
Jeg bruker paprikapulver, urtesalt, persille eller estragon. 
Tilslutt litt nykvernet pepper, og deretter paprikaen og soppen over.
Serveres med ris. 
Så godt, så enkelt! 

3 Comments:

  1. Det så deilig ut så den skal garantert prøves )))
    Holder på og slanke meg,og er godt i gang ))))
    Har gått ned en str foreløpig,men har maaange kg igjen.Jeg er sta når jeg har satt meg noe føre så det skal jeg klare ))))))Har tlm begynt å trene to ganger i uka til alles store forbaulselse.Kettelbells og sirkeltrening.Beinhardt ,men kjempegøy.Det er moro når man ser og merker resultat)))Så nå tråler jeg oppskrifter som er sunne med masse gr.saker.Vet ikke helt om det er så sundt med creme freschen,men innbilder meg at det ikke er steingalt ))))
    Så kom gjerne med sunne oppskrifter hehe.Det er godt å bli inspirert hva andre spiser.))))

    Bjørg.

  2. Ser kjempegodt ut!
    Vi er også veldig glad i creme fraiche, bruker det mye.

    Ha en fin mandagskveld!

  3. NAM:) så godt ut ! Følg meg gjerne som tobarnsmor og norges eneste top model worldwide finalist 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge