Divamamma tester "Lykkelig som Liten" produkter


Jeg er så heldig som har fått lov til å teste Lykkelig som Liten produkter.
Lykkelig som Liten fokuserer på nærende, rike og naturlige produkter. Produktene inneholder ingen mijøbelastende eller hormonforstyrrende stoffer. De er heller ikke testet på dyr.
Lykkelig som Liten sine produkter er utviklet av leger, og er laget for hånd av nonner ved Tautra Mariakloster. Det her er snakk om naturlige, trygge og økologiske produkter for både mor og barn.
Lykkelig som Liten hudkrem
Dette skal være en rik og nærende krem, som skal tilføre huden fuktighet. Den er utviklet til bruk for barn , gravide eller nybakte mødre.
Hudkremen kan du få helt uten parfyme eller luktstoffer eller så kan du få den samme hudkremen tilsatt noen gode dråper med eksklusiv lavendelolje fra Syd-Frankrike. Kremen inneholder de beste kaldpressede oljene man kan få tak i, som blant annet jojobaolje, avokadoolje, rapsolje, aprikoskjerneolje og videre.
Kremen er godkjent av Grønn Hverdag, og den er ideell til bruk av allergikere også.
Boksen med krem er på 150 gram,
og prisen er 219,- uten duft og 229,- med lavendelduft.
Divamamma vurderer:
Bare jeg leser navnet «Lykkelig som Liten» får jeg assosiasjoner til noe som er muntert og søtt. Jeg liker navnet veldig godt.
Hudkremen er utrolig kjekk, for både jeg og Vesla bruker den sammen. Jeg bruker den på hele kroppen hennes inkludert ansiktet, det samme gjør jeg til meg selv. Det er utrolig godt å slippe å dra med seg en hel haug med kremer i toalettmappen, når man faktisk bare kan ta med seg en og samme boks, som man kan bruke til mye.
Siden jeg har testet ut kremen med lavendelduft, synes jeg den har en næringsrik og behagelig krydret duft.
Det er en noe fet krem, men det jeg liker utrolig godt er at den ikke ligger som et fettlag over huden. Det er noe jeg merker raskt i ansiktet, spesielt hvis jeg har på meg min mineralfoundation. Med andre ord, den trekker raskt inn i huden.
Den er mediumdrøy, og jeg tror den vil vare en god stund fremover.
Jeg har veldig tørr hud, og merker den fukter og nærer veldig bra. Huden blir god og myk, det samme blir Vesla sin.
Det står i teksten på hjemmesiden til Lykkelig som Liten at denne kremen er beregnet for gravide, nybakte mødre og barn. Jeg vil tørre å påstå at kremen kan og bør brukes av alle. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med den, og gleder meg til å fortsette med å bruke den.
Den er veldig delikat!
Terningkast:
Lykkelig som Liten babysalve
Dette skal være en god og nærende salve for både store og små. Denne salven er beregnet til de som sliter med tørr hud, kløende eller irritert hud. Den skal være helende og lindrende ved rød eller sår hud. I denne er det en dråpe med lavendelolje som gir en svak og god duft.
Boksen med krem er på 50 gram, og prisen er 179,-.
Divamamma vurderer:
Denne boksen i seg selv er liten, men salven vil jeg si er meget drøy. Denne salven er også veldig anvendendelig, for man kan bruke den til alt. Jeg har prøvd den på tørre lepper, sår, meget tørr hud og sår stump. På leppene syntes jeg ikke den var fryktelig god, men den funket. På sår stump fungerer den utmerket, det samme med tørr hud.
Jeg liker at hele familien kan ha glede av den, men den blir mest brukt til rød/sår stump.
Duften er behagelig og svak.
Terningkast:
Lykkelig som Liten tilbyr flere produkter i tillegg til de jeg har skrevet om:
 • Ammesalve
 • Badeolje
 • Barnesalve
Les mer, ta en titt eller kjøp produktene på
De har også en ganske god blogg, som kan være noe for deg som mor eller far :

2 Comments:

 1. SV: Ipad vet jeg veldig lite om, men det jeg vet er at jeg ikke har bruk for det :p Hadde jo såklart vært morsomt å prøve den!

  Jeg er på år nr 2 (gått første klasse hele to ganger pga ADHD problematikk), så er forhåpentligvis ferdig om 1 1/2 år 😉

  Åh, produktene til lykkelig som liten er herlige! Den hudkremen har vi også, bare uten lukt. Har blitt litt mye lavendel i det siste, så valgte å gå for den nøytrale. Men veldig god krem!

  Barnesalva var en livredder her, ettersom snuppa hadde tydelige tegn på for lang tid i magen. Ho ble født med så tørr hud at den flassa og hadde sprukket flere steder. På føden sa de at vi IKKE skulle smøre no på, men etter 24 timer etter fødsel så hadde de blitt bare verre! Da smurte jeg et par ganger med barnesalva til lykkelig som liten, og vips så var sårene borte! Fantastisk salve!!

  Ammesalva derimot skulle vært fetere. Den trakk fort inn i huden, så jeg fikk ikke no beskyttende hinne da jeg var kjempe sår. Resultatet var at jeg måtte over til purelan, for jeg trengte noe som hindret friksjon og slikt for enhver pris.

  Badeolja er mye bedre enn burts bees spør du meg! Den blander seg godt i vannet, har en god lukt, og er kjempe god på huden til snuppa. Den blir myk men ikke oljete! Definitivt en favoritt <3

 2. SV: Ja, dette var faktisk de første økologiske produktene jeg kjøpte da jeg først ble oppmerksom på parabener, ftalater, mineraloljer og diverse :p Så disse har jeg virkelig fått testa 🙂 Flotte produkter ja! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge