Dette liker dere å lese om

Tusen takk til dere som gadd å stemme på meningsmålingen jeg hadde.

Det er utrolig morsomt å se resultatet. Jeg er glad i å skrive om alle de temaene dere kunne stemme på, derfor var jeg veldig nysgjerrig på hva dere liker best å lese om når jeg først skal blogge. 
Her er resultatet : 

Vesla
  25 (48%)
Hverdagen generelt
  27 (51%)
Mat og oppskrifter
  19 (36%)
Interiør
  30 (57%)
Husbygging
  33 (63%)
Økologiske produkter og mat
  14 (26%)
Anbefalinger og tips
  17 (32%)
Personlige innlegg
  34 (65%)
Jeg er egentlig litt overrasket over at personlige innlegg er det dere liker best å lese om. Det var det jeg trodde var det mest kjedelige. Også er jeg VELDIG glad for at husbygging kom på andreplass, for det er jo noe jeg helt klart kommer til å blogge mye om fremover. Jeg er litt lei meg over at økologiske produkter og mat kom på siste plass. Hehe. Dere vil nok ikke slippe helt unna disse innleggene likevel, men trøst dere med det at de ikke kommer så ofte. 
Så nok engang hjelper dere meg, kjære lesere. 

TUSEN TAKK!


Tumblr_lj9wkztetg1qc6czfo1_500_large
// weheartit.com

2 Comments:

  1. Jeg er veldig glad i både mat og økologi innleggene dine jeg:)
    / eloise

  2. Jeg stemte på økologiske produkter og mat, så håper på noen av de 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge