Dette kan bli tårevått

Idag blir det 17 mai feiring i barnehagen. Vesla skal for første gang gå i tog. Noe for en følsom hønemor kan bli veldig rørende.

Jeg gleder meg til å se henne vandre i toget med hennes bestevenninne, og korpsmusikk spillende høyt. Jeg blir alltid så glad av å høre på korpsmusikk.
Nå skal lillebror og jeg hvile litt, før vi setter nesen mot Vesla sin togvandring.
Jeg får prøve å huske å ha med litt snufsepapir. Hehe..

Hilsen en veldig stolt og følsom Divamamma .

– Blogget fra min Iphone

9 Comments:

 1. Kos deg med 17.mai toget til vesla i dag 🙂
  Det blir stas!
  Det gjør de ikke i bhg til Kajsa,for de går nemlig i barnetoget på selveste nasjonaldagen 🙂
  Feller noen tårer hver 17 mai selv,en rørende og stor dag synes jeg. Hvertfall når man har barn 😉

  Håper dere får en herlig dag i morgen også!

  • Ja, det blir kjempe stas. Så moro at de går på selveste 17 mai. Det er jo enda bedre, spør du meg:-) Ja, man blir jo så stolt og rørt når man ser de små i toget. Ikke rart.. Ha en fin dag idag og imorgen, Linn 🙂

 2. Kos dæ i 17 mai toget idag,og ta ett rungene Hipp Hipp Hurra ))))Det er så moro å se på de skjønne når de går der og er så krye så krye.Ikke rart det er en rørende opplevelse))))

  Bjørg.

  • Takk, takk, takk! 🙂 Et rungende hipp hurra skal bli. Husker selv jeg var stolt som barn når jeg gikk i tog. Var så stolt at jeg ikke klarte å la være å smile 🙂

 3. Kos deg med tårer og 17 mai tog,syns jeg ser deg hi hi!!

  Det værste jeg vet er korps men får holde ut i morgen;)

  Kos kos naboen

 4. Her i kommunen går barnehagen i vanlig 17 mai tog, så vi må vente til i morra vi.. hehe.. Men blir sikkert litt tårevått da vil jeg tro 🙂

 5. Tenk at her så fikk ikke mannen (i pappaperm) start på bilen, og ei skuffa jente rakk ikke toget. Hun husker ikke helt 17.mai fra i fjor, men vi håper at morgendagen blir et plaster på såret for i dag….

  • Nei,nei,nei.. Stakkar! Jeg er ganske sikker på at de fra i år kommer til å huske 17 mai. Vesla har ihvertfall fått mye mer glede ut av dagen i år i forhold til i fjor..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge