Detaljer på bunaden min

Hei dere ! 

Lillebror er lagt, og jeg får litt tid for meg selv. 
Akkurat stelt meg, tatt på meg fine øredobber og ringer. Har blitt så glad i å stelle meg igjen, og det takket være «prosjekt ny mamma». Lurer du på hva det går ut på, kan du bare trykke her, for å komme til tidligere innlegg. Jeg har ihvertfall gått ned mer i vekt siden sist, så snart må jeg nok komme med en oppdatering. 
Igår var det ordning med bunader, og i denne familien her har vi bunader alle mann. Lillebror har en «falsk» bunad da, fra Name It. Han får nok vente noen år før han får en ordentlig bunad kanskje. 
Gubben har vest-Telemark, Vesla har vest-Telemark og jeg har øst-Telemark. Jeg er ganske stolt av bunadene våre, og gleder meg veldig til å ta på meg min. Føler meg så nasjonalromantisk og fin når jeg har den på. Hihi! 
Synes skjorta mi er så vakker med alt det broderiet. 
Valgte også mest mulig broderi på bunaden. Dobbel ranke heter denne type mønster. 
Mange flotte detaljer. 
Imorgen skal jeg ta bilde av bunadene til Gubben og Vesla også, 
så skal dere se på hvor fine de også er. 
Gleder meg til å ta bunaden på imorgen, bare veldig dumt at været er helt grusomt her. Bare regn, regn og atter regn. 
Imorgen er programmet fullt for vår del. Vi skal feire 17 mai for første gang her oppe i bygda. Er visst en veldig koselig 17 mai feiring her på skolen. Her får vi kjøpt lapskaus, pølser og det som hører til. Skolebarn skal underholde, så hele bygda er så og si samlet. Vi får nok besøk av foreldrene mine. På ettermiddagen blir det bort til naboen for å skravle, spise litt og leke, for deretter å komme tilbake etter barnas leggetid for litt voksentid. 
Gleder meg masse ! 
Nå må jeg gjøre meg klar, for idag er det 17 mai feiring i barnehagen til Vesla. Hun skal gå i tog og en liten time, og jeg har masse å rekke. Senere skal jeg møte min gode venninne som bor i Miami. Så lenge siden jeg har sett henne. Jeg tar med meg kameraet. 
Håper dere får en kjempe fin feiring imorgen,
 og så satser vi på opphold eller fint vær. 

2 Comments:

  1. Øst-Telemark bunaden er SÅ lekker!! har utrolig lyst på, angrer sååå på at jeg sa nei tildet når jeg konfirmerte meg (lånte tante sin på selve dagen), men nå vurderer jeg faktisk å brodere min egen.. men tror ikke det blir like mye mønster som på din da.. hehe..

    Ha en herlig dag,
    Klemmer fra Jatte♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge