DET FINNES IKKE NOE PERFEKT, MEN DET ER IKKE SÅ VIKTIG 

Det er heldigvis ingen som er perfekte. Det er heller ingenting som heter perfekt. Alt er relativt, og det som er perfekt for en annen trenger ikke å være perfekt for deg. Jeg er en kvinne full av feil. Jeg har gjort tusenvis, millionervis av feil gjennom livet. Men det jeg føler er viktig, det er at man lærer av dem og reflekterer rundt dem. Jeg er ekstremt vimsete til tider, og noen ganger får jeg lyst til å felle en tåre eller ti fordi jeg blir så frustrert over meg selv. Jeg kan være høyt den ene dagen og så på det laveste dagen etter. Men det er vel det det er å være et menneske, spesielt et følelsesmenneske. Jeg kan ha kort lunte, jeg kan ha lang lunte. Jeg kan være syk og jeg kan være frisk. Jeg kan ha det hektisk, men jeg kan selvfølgelig balansere det og hente meg inn igjen.
Jeg er et menneske, med mange «feil», hvis man skal definere at perfekt er en person som følger alt det en eller annen annen person definerer som perfekt. Jeg kan kjempe mot indre demoner, men jeg kan også være harmonisk. Jeg kan tråkke noe voldsomt i salaten, og jeg kan si ting helt feil. Jeg er et uperfekt «perfekt» menneske akkurat som det du er. 

Jeg har et mål i livet, og jeg har en tankegang og et klart fokus som overvinner alle mine feil. Mitt fokus er mine barn. Jeg ønsker å være en tilstedeværende mamma, en mamma som kan gi barna mine den tryggheten jeg synes de bør ha. Jeg vil gi de opplevelser, og selvfølgelig vil jeg at de skal ha de beste klærne i skapet og den beste maten på bord. At de skal ha tonnevis av leker er ikke viktig for meg, men samtidig er det viktig at de har det de trenger. Aller aller mest vil jeg veldig gjerne gi de den tilstedeværende mammaen som skaper uforglemmelige minner med dem, og som gir de all den kjærligheten og omsorgen de skal ha. 

Jeg føler meg privilegert som har mulighet til å prioritere tiden min som jeg vil, slik at de føler seg prioritert av meg. Jeg skyver på ting eller tilrettelegger dagene mine, slik at det er rom for ekstra tid med de. Og jeg har overskudd til å ta de med på morsomme opplevelser og aktiviteter fordi jeg legger opp til det selv. Jeg har brukt de siste årene mine til å bygge en business, og ja, jeg har lagt sjelen min i det. Utenforstående forstår kanskje ikke? Men forstår dere nå hvor jeg vil hen? Jeg har bygget en business rundt mine barn, og for mine barn så vi kan ha det livet jeg har sett for meg å ha. Jeg har bygget en business hvor jeg selv former mine uker, dager og timer, som jeg igjen kan forme rundt dem. For meg betyr det enormt mye at jeg har fått til dette. Jeg er min egen sjef nå, og jeg har bygget opp noe som igjen gjør at jeg kan være den tilstedeværende mammaen jeg selv ønsker. 


Noen kveldstanker fra denne frøkna. Ha en strålende aften videre. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge