Denne uken på bloggen

Hei dere ! 

Det var litt godt å komme tilbake til den vanlige hverdagen igjen. Akkurat nå er Vesla i barnehagen og Lillebror ligger å sover. Jeg tenkte jeg skulle rydde litt, få hengt opp en vask, brette litt klær, og kanskje jeg tar meg en lur etterhvert jeg også. Jeg kjenner at det trengs. 
Lillebror er også tilbake til det normale igjen. For i forrige uke sov han omtrent ingenting, og det er uten tvil på grunn av varmen. 
Denne uken er planen å få blogget om ulike ting her på bloggen. Jeg vet dere venter spent på hvordan spisestuen ble etter de nye stolene fra TM Design kom, og etter at vi fikk spisestuesofaen på plass. Så et innlegg om spisestuen kommer. Det blir også noen innlegg om dåpen, siden jeg har så mange fine bilder jeg vil vise dere. En omtale av et barneprodukt jeg så gjerne vil vise dere også, skal på plass på bloggen denne uken. Så blir det helt sikkert noen hverdagsinnlegg fra Villa Tryllestøv, om oss, om barna, om huset og det som hører med. Men husk at jeg ikke vet hvordan dagene blir fra dag til dag, på grunn av Lillebror, så hvis jeg ikke holder det jeg lover så er det som regel en grunn for det. 
Håper det hørtes bra ut for dere ! 

Ha en fin ny uke. 

4 Comments:

 1. Heisan !
  Gleder meg mest til å se bildene fra dåpen ! :))
  Ønsker dere alle fire en flott dag !!

 2. Gleder meg kjempemasse til å se bildene! SPENNENDE!!!

  Og du? Jeg trenger adressen din sien du vant giveaway’en hos meg 😉

  Ha en fin-fin dag =)

 3. det hørtes bra ut, nydelig eunger foresten 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge