Denne helgen

Hei dere ! 

En helg full av sykdom, snørr, feber, og legevaktbesøk. Men nå tror jeg endelig ting begynner å løsne seg her. Først var det Vesla som var syk, så Lillebror, så Gubben, og så har jeg holdt meg frisk. Jeg er fortsatt frisk, og håper virkelig jeg har klart å lure meg unna *bank i bordet*. Jeg drikker masse grønn te og tar endel vitaminer nå, og jeg satser på at det klarer å holde unna de dumme basseluskene. 
Jeg og Vesla måtte nødt til å ta en tur ut av huset på lørdagen. Jeg la Lillebror, så kunne Gubben slappe av litt han også, mens jeg og Vesla var ute på tur.
Det ble is på Vesla og kaffe på meg, deretter ble det litt shopping. En fin liten jentetur på oss. Var litt godt å komme ut av huset, når både Lillebror og Gubben ikke var helt i form. 
Vesla har vært så stolt og fornøyd, for hun fikk et par nye solbriller. Jeg synes selv de var utrolig tøffe, så jeg måtte jo selvøflgelig kjøpe de til henne. Hun har brukt de inne, ute, i mørket, i lyset, i sol og regn.  Hun har vært så fornøyd med de, og det er så gøy å se. 
Ellers er det ikke stort som har skjedd denne helgen. Jeg har pleiet både far og sønn. Igår kveld var det utrolig nydelig å sette seg i sofaen og kikke på de faste tvseriene våre. Peanøtter med skall har blitt et fast invetar i dette huset. Har fått totalt dilla på det, men det må være de i gjennomsiktig pose fra Bama. De er best! Skeiet litt ut med god mat igår og litt idag, men senere ikveld blir det hard trening igjen. Og jeg kjenner nå at det skal bli helt nydelig! 
En annen ting; jeg har gjort et ordentlig kupp på Trendsales
og jeg gleder meg til å vise dere. 
Ha en fin søndag videre !

2 Comments:

  1. Så koselig!
    Viktig med slike dager iblant 🙂

    Ha en fin søndag

  2. Deilig å sette seg ned etter dager med sykdom! Også så deilig med en tur ut av huset. Ha en fin mandag! KLEM 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge