Del 1 : Svar på spørsmålsrunden

Hei dere ! 

Her kommer svarene dere har ventet på. Jeg har fortsatt mange spørsmål igjen, og derfor deler jeg det opp i to innlegg. Håper dere synes svarene er greie. Jeg lurer på hva mannen din synes om alt det rosa dere har i huset ? Nei, si det ? Hehe, neida. Han synes det er fint han. Heldigvis har jeg en mann som ikke er så opptatt av at farger er kjønnsbestemt. Han synes også det er helt greit å gå i rosa, ikke det at han har så mange plagg i rosa. Han synes rosa er en rolig og behagelig farge, men hans favorittfarge er igrunn blå. jeg lurer på hvilken jobb du har? Og når skal du begynne å jobbe igjen? Jeg er utdannet barnevernspedagog, og jobber som støttepedagog i barnehage. Meningen er at jeg skal ut i jobb igjen i oktober/november.
Ellers lurer jeg på om du har tid til å være sammen med venner, om du har mange venner? Ser (kan være jeg som ikke har lest det bare, hehe) du sjelden skriver du er sammen med venner… 
Hehe, jo jeg har venner. Jeg pleier ikke å ta bilder av andre for å ha på den bloggen her. Og jeg pleier heller ikke alltid å blogge om det. Mitt sosiale liv er litt utenom bloggen synes jeg, for ellers kunne jo folk vært redde for å være med meg for da kunne de muligens kommet på bloggen ? Men jeg skal ærlig innrømme at det ikke blir like ofte jeg er med venner som før. Akkurat for øyeblikket har jeg nok å gjøre med to små , mann , meg selv og et stort hus. Så  blir det nok ikke alltid skrevet om på bloggen når jeg er med venner heller. Jeg har mange nok venner ja, men når jeg var yngre hadde jeg mange flere. Det er nok noe med det at jo eldre man blir, jo mer nøye blir man når det gjelder å slippe mennesker inn i ens liv. Jeg kan si at ALLE mine venner er gode venner, positive personer, personer med stort , stort hjerte og som har en stor plass i hjertet mitt alle sammen. Jeg er heldig ! 
 Bor det mange rundt dere, bor dere i en liten bygd? 🙂 Nei, altså.. vi bor i byen Skien. Det er ikke akkurat en liten bygd. Men nå er det slik at vi bor litt utenfor sentrum. Kanskje 15 minutter å kjøre ? Her vi bor er det landlig, men det er mange hus rundt siden det er et boligfelt. Alle naboene er unge med små barn, så det her er det perfekte nabolaget mener jeg. 
Bilde fra husbyggingen.


Jeg lurer på hvor lang tid husbyggingen har tatt, og hvor dere bodde før? Vi bodde i en tomannsbolig i Porsgrunn tidligere. Husbyggingen har tatt laaang tid. Men fra vi begynte til vi kunne flytte inn tok det bare ni måneder. Det er egentlig helt vilt å tenke på, i og med at Gubben gjorde absolutt alt selv. Vi har fortsatt endel igjen, men det hjelper seg for hver dag.

Kjøkkenet hvor vi bodde tidligere. 

 Hvor lenge har du vært interresert i interiør? Jeg er egentlig ganske fersk i interiørverdenen. Jeg har hele tiden vært opptatt av å ha det fint, pent og rent. Men så har jeg bare dykket dypere ned i denne verdenen. Det hele ble veldig forsterket når vi akkurat begynte å bygge hus. Nå er jeg helt frelst i interiør, og det er min nye hobby. Jeg elsker interiør!!  Var ikke du blogg for Varden eller noe før? Eller husker jeg feil? Varden er en av Telemarks største aviser ( for de som ikke vet hva det er). Jeg ble kontaktet av dem for noen år siden, og de lurte på om de kunne linke til bloggen min på forsiden av varden.no. Det sa jeg selvfølgelig ja til, og så var jeg en av bloggene Varden hadde valgt ut som fikk lov til å være på forsiden deres en god stund.  Hvor lenge i strekk sover minstemann på natta? Han kan sove i fem timer hvis jeg er heldig. Cirka fire timer sover han på natta som regel. Er han utslitt/sovet lite på dagen sover han lenger. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge