De to siste dagene

… har vært kalde, vindfulle, mørke, trøtte og julete. 
Vi har begynt å finne frem litt julepynt her i huset, og har faktisk fått opp juletreet. Nå skal det sies at juletreet vårt er av ekte plastsort, og det synes jeg fungerer veldig bra. Ingen dryssing, vanning, hogging/kjøping, kasting og slikt. Dessuten ser det helt perfekt ut slik som det er. Fyldig, grønt og flott ! 
Det er kanskje litt tidlig med juletre nå, men jeg klarte ikke å dy meg. 
Hvite julekuler  


Hvit juletrepynt  

Jeg skulle ønske jeg hadde mer av hvit julepynt, for det er så flott synes jeg. Kanskje jeg får ta en titt når julepynten er på halv pris etter jul ? 


Igår bakte jeg Lussekatter også, og de er så gode når de er ferske. Men idag var de dessverre knusktørre. Er det noe jeg ikke er flink til, så er det gjærbakst, men jeg gir ikke opp. Øvelse gjør mester. 

Og en annen ting jeg har fått laget er julesylte faktisk. Det er første gangen jeg har begitt meg ut på noe slikt, og resultatet ble ikke så aller verst. Det ble ikke helt slik jeg ønsket, men da blir det noen redigeringer igjen til neste år. 


Hjemmelaget sylte, uten konserveringsmidler og tilsetningstoffer er det aller beste, uten tvil ! 

Dagene går fortsatt til å lade, selvom jeg gjør småting som å bake og pusle i huset. Jeg kjenner jeg trenger det veldig om dagen, og er ikke helt meg selv i hodet. Det har nok noe med den lange reisen å gjøre, og kanskje det kalde været i forhold til varmen som var i Thailand. 


Vesla har også kommet seg i barnehagen igjen etter over to uker fri. Hun syntes det var fryktelig spennende å treffe vennene hennes igjen, og smilte som en sol når hun ankom. Idag fikk hun lov til å ha med et stort sneglehus fra Thailand som hun kunne vise de i barnehagen. Gjett om hun var stolt! Alle stod i ring rundt henne i gangen når hun kom, for å kikke på det. Gode, lille jenta vår fikk være et midtpunkt og fortelle om hennes store eventyr i Thailand. 

Bamsen hun har på bildet var vi forresten så heldige å vinne på Camababy.no. 
Den falt virkelig i smak! 

Ja, jeg sitter fortsatt her som en zombie og vet at jeg skal legge meg ganske så snart. Imorgen kommer det en ukesoppdatering av svangerskapet. Det er lenge siden jeg har kommet med et slikt innlegg. Håper dere vil lese det. 

Ha en god natt!

4 Comments:

 1. Så koselig med juletre da;)
  Har lyst og «slå det opp» nå jeg og ( vi har og plastikk i år, av flere grunner)
  Men tror jeg venter litt;)

  Fin pynt, og jepp, kjøp etter jul, mye lurere ♥

  Klem Line

 2. Flott med hvit pynt på treet, sparer nok mye på å vente til etter jul med å kjøpe.
  Her har jeg tatt frem en del annen pynt, treet må vente litt til.
  Lussekattene så veldig gode ut. Og sylta.
  Jeg skal til med å lage hjemmelaga sylteflesk i morgen, om alt går etter planen.

  Ha en fin kveld!
  – AC

 3. koselig med juletre. jeg må fremdeles ha det ekte jeg, på grunn av den gooode lukten av juletre. men ser absolutt fordelene med plastikk.

 4. Hei:)

  Ville bare tipse deg om at Åhleens har masse flotte julekuler:)

  Klem:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge