DE BARNA

Du kjenner det  gjør vondt i mammahjertet og tårene så smått presser på, når du ser et barn sove i mammas fang på flyet. Du prøver å tenke på noe annet, men det er ikke lett når du setter deg ned i flysetet ditt, for så å høre et annet barn gråte.

Åh, på turen hjem kjente jeg virkelig på savnet etter barna. Tiltross for at jeg fortsatt svever på en rosenrød sky etter turen. Vi er trygt hjemme igjen, etter endel timer på reisefot. Hele turen, flyturene,  og alt har gått som smurt. Jeg er så utrolig glad for det.

Det her er aller første gangen vi har vært borte så lenge fra barna, og jeg har vært så redd for at jeg skulle savne barna så det gjorde vondt. Ja, jeg har savnet barna, men likevel har jeg nesten ikke rukket å kjenne på savnet etter dem, før på hjemveien, og det er så deilig. Jeg og Mannen har virkelig kost oss, og det samme har barna. De var dog veldig glade for å se oss igjen, og begge to smilte som to store solstråler når de så oss, når vi hentet dem i barnehage og på skolen.

IMG_4336

 

Det var igrunn godt å komme tilbake til hverdagen igjen, selvom jeg også må innrømme at jeg savner oppvartingen og luksusen vi fikk oppleve på turen.

Akkurat nå kjenner jeg veldig på jetlagen, og tenker det blir tidlig kvelden. Imorgen blir det kvalitetstid med Lillebror , siden han har fri fra barnehagen. Det gleder jeg meg til! Så har jeg planlagt uken med noen møter, en tur i skjønnhetssalogen, massasje og ikke minst så skal vi til Bergen en tur også.

Mye som skjer i disse dager, og dere skal selvfølgelig få et lite innblikk i hva som skjer. Nå er det like før jeg sovner på tastaturet her, så jeg går rett og slett å legger meg.

Ha en fantastisk kveld videre dere!

2 Comments:

  1. Velkommen hjem til gata 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge