Dåpsforberedelser og vinneren av strømpene fra Risa Rosa

God kveld ! 

Endelig kom finværet, og det skal visst vare. Da håper jeg virkelig det kan bli noe beising på oss fremover. For nå har vi ventet leeeenge. 
Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av innkjøpene til dåpen. Jeg føler jeg ikke finner noen ting i de fargene jeg vil ha, så mye pynt blir det ikke. Det meste som er fint er jo i rosa ? Greit nok å mikse pastellfarger, men når jeg ønsker å ha detaljer i lyseblått og hvitt, så er det ikke helt enkelt synes jeg. 
Disse stjernene fant jeg etter å ha saumfart diverse hobbybutikker. 
De har jeg tenkt å bruke som bordkort.
Planen er å spraye de lyseblå. Men det er en liten hake. Jeg har ikke nok stjerner, og kjøpte faktisk inn alle butikken fant. Heldigvis var de veldig serviceinnstilte, så de skulle prøve så godt de kunne å få de tilsendt til butikken i egen konvolutt. Det for at vi skal rekke å ha de i hende innen dåpen ( som er allerede til søndag). Hvis alt skulle gå galt tenkte jeg å bruke de som bordpynt. 
Og i en lyseblå dåp hører lyseblå lys til. 
Jeg fikk røsket til meg resterende av disse stjerne telysholderne. Dessverre hadde de ikke flere. 
Men jeg skal ta meg en tur til uken for å se om det går an å oppdrive flere. 
Hvite og lyseblå servietter. Disse skal brettes slik at det ser ut som en serviett, som står på tallerkenen. 
Jeg kjøpte endel blå ballonger, så nå håper jeg på å få tak i helium. 
Så fant jeg disse søte pynteskoene. Jeg tenkte å ha små blomster i de. 
Da er vi litt lenger på vei, men jeg føler det mangler endel. Huff, som jeg sa tidligere så får det bli som det blir. Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å holde på med masse forberedelser av denne dåpen. 
Det er deadline til uken, og da må jeg ha alt på plass. 
HJELP!!!
____________________________

Trekning av nydelige ullstrømper fra Risarosa.no

Vinneren er ..

……
Gratulerer så mye til deg. 
Send meg en mail om ønske av farge. 

Bedre lykke neste gang til dere andre ! 

17 Comments:

 1. Ser ut som det var mye fint til lillebrors store dag her,blir nok veldig flott 🙂 Og tusen takk for at jeg vant,kjempe moro! 🙂 Kan jeg velge fritt blandt farger?

 2. Dette blir nok kjempe lekkert!! Gleder meg til å se bilder fra den store dagen 😀
  Det er jo så mye fine dåpsting i butikkene nå, masse fine lyseblå ting osv. Vi hadde jo dåpen i Mars og da var det jo nesten ingenting i butikkene … Så ble å lage pynten selv egentlig. De har maaaasse fint på Nille nå og de telysstakene med stjerner er megafine! 😀

  Gratulerer masse til Linn, kjempe heldig 😀

  Ha en fantastisk kveld videre søte deg 😀
  Klem 🙂

 3. Synes du har fått handlet inn bra med ting jeg=) Håper du får tak i flere stjerner så du får brukt de som bordkort. De skoene var veldig søte=) Om du ikke har vært innom blomsterbutikk enda, så kan det jo være du finner litt stæsj der også:)

  Ønsker deg lykke til med forberedelsene frem mot den store dagen.
  Klem fra Christine

 4. Ser ut til å bli en veldig fin dåp. Og gratulerer til heldig vinner av skjønne strømper 🙂

 5. Kjære lille Diva!
  Det aller viktigste til dåpen er jo at det er en god atmosfære, og omsorgsfulle og blide folk. Det skaper en god stemning og en fin dag for den lille gubben som skal ønskes velkommen til livet! Om det er nok stjerner og blått er ikke det avgjørende. Du må ikke stresse med det, det skaper bare uro og kanskje til og med dårlig stemning. Hjemmet ditt er jo så vakkert i seg selv, og dere virker som varme og gjestfrie folk. Det er det som virkelig betyr noe!! :o) Jeg tror dagen blir fin uansett! Lykke til med resten av forberedelsene!
  Klem!

 6. Blir sikkert kjempe fint i dåpen..Så mye lekkert du har fått tak i…

  Jeg hadde noen små og store blå babyer til pynt på bordet når Thord ble døpt.

  Bare å komme å se på de om du vil låne:)

  Klem naboen:)

 7. Det blir heilt sikkert kjempe fint! I Linne Ivrine sin dåp hadde vi spå-bordkort, fekk mykje skryt for dei 🙂

  Kor har du fått tak i skoa foresten? Dei var veldig fine!

 8. Vi har helium på Nille også 😉 Nesten nettopp kommet inn. Ligger i en stor eske til 349 kr. 🙂 Kjempe fin pynt du har fått tak i. Blir sikkert kjempe fint.

 9. Dåpen deres blir sikkert rålekker. Du er jo så flink. Så dette går supert. Det er jeg sikker på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge