Dameklubb

Hei dere ! 

Endelig går det bedre med bloggingen, så da skal jeg prøve å være flink til å blogge ordentlig igjen. Fytti, så demotiverende å blogge når ting ikke er på stell.

Uansett, så var jeg på dameklubb for en uke siden, og det er bare så utrolig koselig med klubb. Etter jeg flyttet opp hit hvor vi bor nå, så har jeg blitt med i to klubber. Det er i to ulike barselgrupper, blandet med fine, flotte og koselige damer.

IMG_2598

 

IMG_2601

 

IMG_2593Det å kunne reise ut av huset på kvelden, istedenfor å gjøre husarbeid eller ligge som et slakt på sofaen er jo bare kjempe deilig. Det å kunne stelle seg for en koselig anledning med jenteskravling er også helt nydelig. Det å kunne kose seg med mat, og herlig selskap er virkelig noe man trenger som travle småbarnsmødre. Så jeg setter virkelig pris på å kunne være med i klubb.

Å få tatt på seg noen smykker, ordne håret, og så reise ut av huset med godt humør er virkelig noe som føles godt, og jeg VET at man har så utrolig godt av det også. Null stress, null bekymringer, men bare kos med andre skravlesyke jenter er helt perfekt.

I våre klubber treffes vi en gang i måneden, og vi rullerer med å ha det hjemme hos oss selv. Vi ordner noe godt til mat, god drikke, og kanskje noe snacks etterpå. Så er det bare å la skravlingen gå sin gang, og la latteren trille. Det er utrolig koselig!

Er du med i en klubb ? 

2 Comments:

 1. Å ja .gitt om jeg er 🙂 Vi er syv veninner som har holdt på i 30 år nå 🙂 🙂 Hjelpes meg vel …jeg høres eldgammel ut nå.
  Vi treffes hver 14 dag til det samme som deg med god mat ,å masse prat og mye latter.:) 🙂 Vi er også så heldige at mennene og trives så godt sammen at det hender vi samles alle sammen til en skikkelig fest 🙂
  I vår forening er det nå blitt tradisjon at vi damer reiser hvert år på langhelg til det store utland på en storbyferie.Det er gøy det 🙂 🙂 Kan virkelig anbefales.Vi sparer penger hver mnd.
  Det er et must å komme seg ut iblant.Især for dere småbarnsmødre.Det er viktig det 🙂 🙂

  Bjørg.

  • Åh, såååå koselig Bjørg 🙂 kanskje vi får spare hver gang vi har klubb eller noe sånt. Og være flinke til å reise på turer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge