Dagens tips : Meny lanserer JIPPI

Hei dere ! 
JIPPI er en produktserie som gjør det enklere for foreldre å velge sunn mat til barna. 
Her fokuseres det på høyt kjøtt og fiskeandel, lite salt, lite sukker og all mat er uten kunstige søtningsmidler, palmeolje og msg ( natriumglutamat). Over 70% av maten er nøkkelhullsmerket, og matvarene som ikke er det er i en kategori hvor det ikke finnes nøkkelhull. 

Her har vi vært så heldige å få testet ut noen matvarer. Blant annet, lakseboller, pastasaus og pastafigurer. Det falt virkelig i smak her i huset, spesielt var pastafigurene kjempemorsomme. Vesla elsker de. 
JIPPI skal gjøre det enklere for barnefamilier å velge sunnere, og jeg er faktisk solgt. Jeg er imponert over det høye innholdet av kjøtt i matvarene. Vesla er som andre barn, og elsker pølser. Jeg er ikke så begeistret, fordi jeg vet hvor usunt det er. Jippipølsene inneholder like lite fett som lettpølser, og er av kalkun og kyllingkjøtt. Masse kjøtt i pølsene, og de er gode på smak. 
Vesla er helt gal etter JIPPI produkter nå, og hver gang vi er på Meny så ser hun etter dem, og spør hva de ulike ansiktene heter. Her en dag fikk hun cherrytomatene, som er i fancy JIPPIboks, og de var visst MYYYYE bedre enn vanlige cherrytomater. Alt som er fra JIPPI smaker mye bedre visstnok. Kanskje en fin måte å få barn til å spise mer grønnsaker på ? 
Ta en titt på Meny for å bli kjent med JIPPI produktene.
De kjører akkurat nå et 3 for 2 tilbud. 

6 Comments:

  1. Hvorfor ikke bare lage maten selv? Uten tilsetningsstoffer, salt og sukker. Like enkelt, mye billigere og bedre!

    • Ja, absolutt. Er helt enig. Vi gjør stort sett det her i huset, men av og til trenger jeg lettvinte og raske løsninger. Da synes jeg at JIPPI er et veldig godt alternativ 😉

  2. Jeg har alltid tenkt at vesla er prikk lik deg, men nå innser jeg at jeg bare har lurt meg selv 😉 Det er så lett å tenke at han ligner på deg fordi hun har litt sånn asiastisk (?) utseende slik som deg, men på disse bildene ser jeg jo helt klart at hun er kliss lik gubben!! 🙂

  3. Genialt! Synd meny er så langt unna her. Man trenger det litt lettvint innimellom 🙂

  4. Ja, jeg er veldig glad i meny. Litt dyr butikk, men de har så bra utvalg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge