Dagens tips: Halv pris på mineralsminke

Hei dere ! 

Jeg har i mange år vært en hyppig bruker av Ebay.com
 og andre utenlandske nettsider. To enkle grunner som at det er et mye bredere spekter
 av produkter jeg ønsker i forhold til hva det finnes i Norge, og så er det helt klart mye som er mye mer rimelig å kjøpe i utlandet enn her til lands. 
En god stund før I.D – Bare minerals sminken ble populær her i Norge, så kjøpte jeg den fra Ebay. Der fikk jeg det samme pudderet som man kjøper på parfymeriet til 500, til 150 – 180 kroner inkludert frakt. Det går mange rykter om at noe av pudderet der er falskt, så det gjelder å holde seg til en leverandør som du stoler på, slik at du slipper dette. På strawberrynet.com får du I.D pudderet til cirka 200 kroner inkludert frakt. Nå vet jeg også at blivakker.no og blush.no ofte kjører kampanjer på dette pudderet, slik at prisene blir ganske bra. 
Jeg sverger også til Glo Minerals. Siden jeg til tider får nok av løspudder, så har dette merket både foundation og kompakt pudder. 
I Norge koster denne foundationen 349,- i en nettbutikk, og på Ebay.com kjøper jeg den for 180,- inkludert frakt. Glo Minerals er virkelig et merke som er gunstig å handle på Ebay.com, for her får du de samme produktene til nesten halv pris i forhold til hva du må betale her til lands. 
Hoho! Det var litt rosablogging fra meg til dere ikveld. 

2 Comments:

  1. kjekt med litt rosablogging av og til! mineralsminke har jeg aldri prøvd, men datteren min bruker det. Veldig opptatt av det faktisk. Så skal tipse videre;o)
    ha en fin kveld Eva!

  2. Jeg sverger også til ID – huden har aldri vært så sunn som etter jeg gikk over. Jeg er så «heldig» at jeg har en pappa som for tiden bor i Huoston, og han er ikke så skvetten. Derfor går han gjerne innom Bare Minerals-butikken på «the Mall» og handler inn i bøtter og spann når han skal hjem en tur 🙂 Han kommer hjem for godt i juli, og jeg og søstrene mine har sendt over en lang handleliste 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge