Dagens tips: en bra økologisk mascara

Terre d’Oc Mascara 
Jeg har endelig kommet over en bra økologisk mascara, som jeg bare må tipse dere om. Det er faktisk vanskelig å finne en mascara som er bra og økologisk i skjønnhetsverdenen. Men den jeg har kommet er begge deler. Mascaraen inneholder 98% naturlige ingredienser. 54% av ingrediensene er igjen økologiske. 
Mascaraen er rik på granateplepulver, som er kjent for å være sunn og nærende for oss mennesker. 
Carnabuvoks , kakaosmør og risvoks skal gi fylde til øyenvippene og aloe vera skal gi fuktighet. Mascaraen kleber ikke, drysser ikke , gir et veldig bra resultat og varer lenge. 
Denne bra mascaraen finner du i nettbutikken Green Spirit
Trykk her for å komme til linken. 
Den er uten mineraloljer, parabener , syntetisk parfyme og fargestoffer. 

9 Comments:

 1. Takk for tips 🙂

 2. Tusen takk for tipset! Og en god link 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld!
  Hei fra Eva

 3. Åh, herlig!! Alle andre maskaraer får øya til å svi, og de økologiske jeg har prøvd har ikke vært av de beste. Skal definitivt testes ut! 🙂

 4. Så spennende, det har jeg ikke hørt om før denne her 🙂

  Bli gjerne med på «gi bort» inne hos meg, om du ikke allerede har deltatt!

  God Tirsdag,
  Klemmer fra Jatte♥

 5. Hm, dette var interessant! Enda ikke funnet en økologisk mascara jeg har vært fornøyd med, har alltid måtte ty til de tradisjonelle siden jeg knapt har øyenvipper 😛 Så nå den jeg bruker nå begynner å tørke inn skal jeg definitivt huske denne! Takk for tipset og godt å se at du holder den økologiske spiriten oppe 😉

  • Ja, det er absolutt interessant, for den er bra ! Tror du kommer til å bli fornøyd med denne 🙂 Det er ihvertfall jeg, og er nå fast innehaver i min sminkepung.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge