DAGENS HUSMORSTIPS : MARIUSEGGET

 

Her i huset spiser vi ekstremt mye egg. Jeg er veldig glad i egg, og spiser det ofte. Lillebror elsker egg, og skal gjerne ha det hver dag han også. Så jeg tenkte å finne noe som var smart å ha, som ikke tok så plass, som kunne hjelpe oss å koke de perfekte eggene. Jeg er jo verdens mest distrè dame, som glemmer å kikke på klokka eller å telle minutter. Så eggene er som regel hardkokte uansett, når jeg egentlig vil ha bløtkokte eller medium kokte.

Så istedenfor å kjøpe en slik eggkoker, kom vi over dette kjekke Mariusegget. Et lite egg, på størrelse med et vanlig egg, som ikke tar stor lagringsplass. Egget er jo faktisk superlekkert også.

mariusegg2.jpg

Dette egget fant vi på Jernia, men jeg vet at også at Kitchn har de i grunnsortimentet sitt. Så det er bare å løpe og kjøpe.

marius1.jpg

 

mariusegg3.jpg

 

Man har Mariusegget i kjelen sammen med de andre eggene. Det er rett og slett bare å koke egg på den vanlige måten, og så er det bare å lytte etter. Den spiller faktisk «morgenstemning» når eggene er bløtkokte, deretter «dovregubbens hall» for mediumkokte, og «final countdown» for hardtkokte egg. Haha, er det ikke genialt ?

Jeg synes egget er utrolig praktisk, og det funker som bare det! Så hvis du er like distrè som meg, men heller ikke ønsker å kjøpe eggkoker, så kjøp deg et Mariusegg. Dette er et tips fra en husmor til en annen, og innlegget er på ingen måte sponset.

Så fra nå av blir det perfekte egg her i huset. 

6 Comments:

  1. Herlig! 🙂

  2. Kult egg, men jeg tror jeg hadde blitt gal av å høre på musikk mens jeg venter på at eggene skal bli ferdig.
    Jeg digger mariusmønsteret, så det kan jo fort hende at jeg kjøper et slikt egg, bare fordi det er kult, men til eggekoking så er jeg glad jeg har plass til en eggekoker i skapet 😉

  3. Genialt!!Er jo fint også:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge